Senior Backend Developer

Ben jij als ervaren developer in staat om Stimmt te vertellen hoe ze de standaarden kunnen verbeteren? Werk je graag actief aan het opdoen van nieuwe kennis en deel je wat je leert graag met anderen? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Senior Backend Developer bij Stimmt werk je naast je eigen maatwerk projecten ook aan het verder verbeteren van onze werkwijze en standaarden. Thema's als schaalbaarheid van oplossingen, herbruikbaarheid van bouwblokken en kwaliteit van werken in algemene zin zijn belangrijke onderdelen van je dagelijks werk. Je kunt qua verdeling van je tijd denken aan ongeveer 60% zelf code schrijven, 15% contact met klanten en 25% Senior Development taken als code reviews, coaching van collega's en werken aan verbetertrajecten.

We gaan ervan uit dat jij initiatief neemt in alle verbeteringen in het back-enddomein en ons goed uitlegt wat er (nog) beter kan en waarom.

Functievereisten

We zoeken iemand die vanuit een oprechte passie voor techniek altijd op zoek is naar manieren om het nóg beter te doen. Het is daarbij belangrijk dat je goed in staat bent om aan klanten en/of collega's uit te leggen wat een voorgestelde verandering oplevert. Jij zorgt er mede voor dat je team goed op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen in de techniek en deze waar mogelijk inpast in de geldende standaarden.

Natuurlijk heb je de nodige kennis en ervaring nodig om deze taken succesvol uit te voeren. We letten bij het beoordelen van een profiel en tijdens ons selectieproces op de volgende zaken:

  • HBO denk- en werkniveau (een diploma is mooi meegenomen, maar geen must);
  • Sterke communicatie, zowel gesproken als geschreven met daarbij speciale aandacht voor luistervaardigheid;
  • Diepgaande kennis van PHP in het algemeen, met Laravel en Magento kennis als sterke plus;
  • Een persoonlijkheid die opvalt door energie, daadkracht en een opbouwend kritische houding.


Natuurlijk blijft het belangrijkste criterium dat het ons leuk lijkt om samen te werken. We komen er graag tijdens een persoonlijke kennismaking achter hoe goed we bij elkaar passen.

Aanbod

Allereerst zijn wij er van overtuigd dat werken bij Stimmt gewoon leuk en leerzaam is. We onderscheiden ons echt ten opzichte van andere werkgevers in de regio, in het bijzonder door de volgende zaken:

  • Wij werken vrijwel nooit op fixed price basis. Zo zorgen we ervoor dat onze collega's te maken hebben met haalbare doelstellingen en tijdslijnen en dus ook dat jij de ruimte krijgt om de kwaliteit te leveren die je werk leuk maakt. Je krijgt toch een kick van het opleveren van een goed werkende site of applicatie, waarvan je weet dat écht alles klopt? Wij wel in ieder geval!
  • Je krijgt bij ons echt de ruimte om samen met je collega's te werken aan reproduceerbare en schaalbare standaarden; 
  • We bouwen en onderhouden veel verschillende oplossingen, van relatief eenvoudige websites en webshops tot maatwerk applicaties. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk en krijg je ook veel kansen of nieuwe kennis op te doen.


Kort samengevat onze benefits: een goed basis salaris, 25 vakantiedagen, premievrij pensioen, MacBook Pro, ruimte en budget voor trainingen.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Van Merksteijn, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), SciSports, Fashcom (o.a. boxers.nl), Top1Toys en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). Stimmt is gevestigd in Enschede en Amsterdam, bestaat al meer dan 11 jaar en het team bestaat uit een kleine 20 medewerkers. Stimmt heeft een plezierige werkcultuur die zich vooral onderscheidt door het gestructureerd werken en de hoge mate van professionaliteit.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beursstraat 28
7551 HV Hengelo
074-7472202