Docent beeldende vorming

Ben jij tweedegraads docent beeldende vorming met passie en enthousiasme voor je vak? En ben je per 10 januari 2022 beschikbaar voor een parttime, tijdelijke baan op Lyceum De Grundel in Hengelo? Solliciteer dan op deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft lessen tekenen en handvaardigheid aan leerlingen van de onderbouw van het havo en vwo op locatie De Grundel in Hengelo. Je coacht de leerlingen, geeft ze ruimte en vertrouwen en een zetje in de goede richting als dat nodig is. Zo zorg je dat ze zich verder ontwikkelen en dat geeft jou energie want het is fantastisch om leerlingen te zien groeien.

Functievereisten

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak beeldende vorming.

Aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,50 – 0,55 fte, tijdelijk ter vervanging. Ingangsdatum: 10 januari 2022. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) of maximaal 5.012 euro (schaal LC) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Het Twickel College Hengelo, het Twickel College Borne, Het Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College.


Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Zij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. Locatie Lyceum de Grundel is gehuisvest in een fraai schoolgebouw nabij het centrum van Hengelo. Op Lyceum de Grundel verzorgen 90 medewerkers havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan ca. 850 leerlingen.


Lyceum de Grundel is een lerende organisatie met een hoogwaardig kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij leerlingen. Er is veel ruimte voor de eigen inbreng van medewerkers. De missie en de visie van de school worden gekenmerkt door Verwonderen, Ondernemen en Delen. Zij hebben de formatieve manier van werken omarmd en bieden de leerlingen ‘onderwijs op maat’ en maken ze eigenaar van hun eigen leerproces.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555