Docent economie

Ben jij de enthousiaste, professionele docent economie, die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs? Wil je graag aan de slag op één van onze locaties in Hengelo? Dan maken ze graag kennis met je!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft les in het vak economie aan onze mavo- en havoleerlingen, met name in de bovenbouw. Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. Ze zijn niet alleen op zoek naar iemand, die goed les kan geven, maar ook iemand die het leuk vindt een bijdrage te leveren aan de doorlopende ontwikkeling van de sectie en de school.

Functievereisten

Je hebt een tweedegraads bevoegdheid economie of bent studerend hiervoor. Je hebt een gestructureerde manier van werken en gaat doelgericht aan de slag met de leerlingen. Je past in de praktijk nieuwe inzichten gemakkelijk toe en je wilt gaan bouwen aan de toekomst van het vak economie. Je bent in staat om leerlingen en collega’s te inspireren met jou enthousiasme.

Aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,7 – 1,0 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Ingangsdatum is 1 november 2021.  

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Afhankelijk van je opleiding ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB)  . 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.  

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Het Twickel College Hengelo, het Twickel College Borne, Het Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Zij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 

Het Avila College is een kleinschalige school voor mavo en onderbouw havo met ongeveer 600 leerlingen en een zeer enthousiast en vooruitstrevend team. Ons onderwijs is gebaseerd op de volgende drie begrippen: uitdagen – ontdekken – verbinden. Ons motto is: ‘Meer dan onderwijs’. Zij willen niet een leerfabriek zijn, maar een school waar eigentijds onderwijs wordt gegeven, waarbij de persoonsvorming van de leerling een nadrukkelijke plaats inneemt. Op deze locatie werken zij met een flexrooster, waarbij leerlingen zelf deels invulling kunnen geven aan hun onderwijs.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555