Front-end Developer

Als Software Engineer ben jij een belangrijke schakel in het team van Sigmax en draag je bij aan de doorontwikkeling van de software voor de nationale en internationale markt.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Front-end Developer zorg je voor de ontwikkeling van een volledig nieuwe user interface van ons SequriX platform op basis van nieuwe technologieën en moderne user interface frameworks. Je eerste belangrijke opdracht is de vervanging van ons Angular.js framework. Dit heb je eerder gedaan en met die ervaring speel jij een belangrijke adviserende rol binnen het softwareteam op het gebied van UX en bent verantwoordelijk voor de technologische keuzes van de user interface. Jij bent een betrouwbare schakel in ons agile ontwikkelteam en samen met de functioneel consultant bepaal jij de koers van onze user interface van onze back-end applicatie.


Ben jij in staat om ontwerpen – met oog voor detail – om te zetten in software zodat onze eindklanten de beleving krijgen die wij willen bereiken? En ben jij leergierig, analytisch en heb je een onverzadigbare drive om jezelf uit te dagen en jezelf te ontwikkelen? Als je daarnaast ervaring hebt met de volgende stack, ben jij ons nieuwe teamlid!

Functievereisten

  • Je beschikt over een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding;
  • Je hebt al enkele jaren in Front-end development gewerkt, bij voorkeur in een back-end applicatie;
  • Je beschikt over ervaring met JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3 en moderne frameworks zoals Angular (versie 2 of hoger), React en JQuery;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met complexe vraagstukken op het gebied van UI.

Aanbod

  • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
  • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
  • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Bij SequriX maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. Om ons team te versterken en verdere groei mogelijk te maken zoeken we een Front-end Developer.


Over SequriX

Bij SequriX werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote en bekende beveiligingsbedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100