Hardware Engineer

Ben jij een Hardware Engineer en opzoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Wil je werken met de nieuwste technieken en beleef je veel plezier aan het tekenen en ontwerpen in de engineeringtool Eplan P8? Dan is Niverplast op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-11-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

We maken in Eplan namelijk al onze schema’s voor de elektrische hoofd- en stuurstroomschema’s, pneumatische schema’s, schakelkast lay-outs, materiaal- en aansluitlijsten. Dit kan een klant specifieke machine zijn, een aanpassing of toevoeging aan een standaard machine, maar ook onze complete installaties voor het verpakken van producten bij klanten wereldwijd.


In onze machines en installaties maken we gebruik van o.a. PLC en safety besturingen, servo/frequentie geregelde sturingen en safety-controllers. Ook zorg jij ervoor dat de materialen en schakelkasten van de installaties volgens planning geïnstalleerd kunnen worden. Dit betekent o.a. dat je alle materialen besteld en zorgt dat deze volgens planning binnen komen.

Functievereisten

Je bent iemand die beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Elektrotechniek (of hoger). Je hebt kennis van Eplan P8. Je heb ervaring als Hardware Engineer en interesse in besturingstechniek is een pré. Je bent praktisch ingesteld en hebt kennis van MS-Office.

Aanbod

  • Bij Niverplast zijn we trots op onze onderscheidende aanpak. Waar wij voor staan, hoe wij dingen doen. En wat wij doen, doen wij het liefst net even anders.
  • Bij Niverplast hebben we geen directie of management, geen rangen en standen of autoriteit. Wij geloven in vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat maakt werken leuk en daar word je gelukkig van.
  • Wij vinden namelijk jou belangrijk. Jouw talent, ideeën en energie kunnen ervoor zorgen dat Niverplast straalt de komende jaren.
  • Wij hebben een ongekend goede werksfeer. Borrels aan onze eigen bar, legendarische Niverplast-feesten en een informele afdeling.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. 

Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Binnen Niverplast ga je samenwerken met ruim 180 nieuwe collega's. (rustig maar, je hoeft ze niet meteen allemaal vanaf dag 1 te kennen, maar we willen wel graag dat collega's elkaar kennen)


Onze hardware afdeling bestaat uit collega's Jan, Peter, Yoran en Boukhiyar. Samen met hen werk je aan de verdere professionalisering van deze afdeling. 


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Niverplast. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Baruch Spinozastraat 2
7442 PD NIJVERDAL
+31 548 538 393