Anesthesie medewerker Thoraxchirurgie

Binnen het Thoraxcentrum Twente van MST hebben zij met recht een uitdagende functie beschikbaar voor een Anesthesie medewerker Thoraxchirurgie

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
30-12-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In eerste instantie word je aangesteld binnen de Thorax OK, maar werken op de algemene OK is op basis van roulatie mogelijk.


Jij bent een onmisbare schakel in het operatieteam! Je werkt samen met  de anesthesioloog tijdens zeer complexe cardio chirurgische ingrepen, bij longchirurgie en ook op de hartkatheterisatiekamer. Bij de Thorax OK werk je veelal fysiologisch gericht. Je anticipeert constant op de toestand van de patiënt. Al jouw vaardigheden zet je hier in voor de beste zorg voor de patiënt.

Je werkt met hoogwaardige technische apparatuur. Wij lopen voorop als het gaat om het toepassen van robottechnieken.


We vragen je actief mee te denken over het constant verbeteren van de processen op de afdeling. De Thorax OK is een interessante plek voor de anesthesiemedewerker die op zoek is naar verdieping binnen het vak.

Je krijgt ruim de mogelijkheid om scholingen te volgen die je helpen om bij te blijven in je vak en ook is er ruimte om te groeien.


Binnen het operatiecomplex zijn 2 verschillende gangen; 1 voor de algemene OK en 1 voor de Thorax OK, maar de collega’s hebben de mogelijkheid om onderling uit te wisselen, waardoor je werk afwisselend is en je aangesloten blijft bij alle facetten van het vak.


MST is een Defensie Relatieziekenhuis wat inhoudt dat wij op basis van wederkerigheid chirurgische teams, waaronder ook anesthesiemedewerkers, op uitzending gaan. Dit is geen verplichting, maar wel een uitdaging voor medewerkers die zich in willen spannen voor hogere doelen.


MST kent een 36-urige werkweek. Binnen de Thorax OK hanteren we een 9-urige werkdag. Bij een fulltime dienstverband werk je dus 4 dagen. Daarnaast behoort het doen van  bereikbare diensten tot het vak.

Functievereisten

  • jij beschikt over het diploma anesthesiemedewerker; ook pas gediplomeerde collega’s of zij die binnenkort afstuderen worden van harte uitgenodigd om te reageren;
  • cardio chirurgische ervaring is geen vereiste, maar wel een pré;
  • jij bent enthousiast en collegiaal en kunt goed in teamverband werken;
  • je bent een kartrekker, je staat open voor nieuwe dingen;
  • je hebt affiniteit met techniek en innovaties.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Arbeidstijd: 36 uur per week

Salaris: FWG 55

CAO: Ziekenhuizen


MST biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, opbouw van PLB-uren en korting op (zorg)verzekeringen en sportschoolabonnementen. Daarnaast is er veel aandacht voor vitaliteit en duurzaamheid om onze medewerkers fit en vitaal te houden. Zo geven we je tips in het “fit in de nacht” programma. Daarover lees je hier meer: https://mstvitaal.nl/categorie/fit-in-de-nacht


Bij een bereikbare dienst is compensatie van de dienst mogelijk door te kiezen voor “tijd-voor-tijd” óf je kunt de uren laten uitbetalen. Dan kies je voor de KUS (kwartaal uren systematiek) of de JUS (jaar uren systematiek).

Woon je op maximaal 20 minuten afstand van MST, dan is thuisslapen tijdens de bereikbare dienst mogelijk.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Bij MST zetten alle 3800 medewerkers zich iedere dag in om de kwaliteit van de zorg verder te verbeteren. De samenwerking met de ketenpartners in de regio speelt een grote rol in de visie van MST, zodat we met elkaar de zorg voor de patiënten in Twente en de Achterhoek door blijven ontwikkelen.

MST is aangewezen als 1 van de 11 traumacentra van Nederland, waardoor er op het gebied van de acute zorg intensief wordt samengewerkt met ketenpartners.


De afdeling

Operatiekamers, intensive care afdelingen, hartkatheterisatie-kamers, CCU en eerste Harthulp zijn geconcentreerd op één verdieping: de hotfloor. Hierin zijn de drie thorax-operatiekamers gerealiseerd en één hybride OK. Jaarlijks worden hier ongeveer 1100 operaties uitgevoerd. Veel aandacht gaat uit naar innovatieve ontwikkelingen en de nieuwste operatietechnieken


Omdat in MST alle specialismen vertegenwoordigd zijn, is er een andere dynamiek dan in een kleiner ziekenhuis. We zijn een groot regionaal traumacentrum met een eigen helidek. Vanuit de OK maken we ook deel uit van het medisch mobiele team.


Binnen de Thorax OK zijn 15 anesthesie medewerkers werkzaam. Ze vormen een fijn team, waar je op terug kunt vallen als je vragen hebt of als je wilt sparren over gebeurtenissen op de OK, omdat je hetzelfde beleeft. Ook buiten de werktijd worden met regelmaat leuke teamactiviteiten georganiseerd. Zoals het grote Thoraxfeest.

Voel je thuis op de OK!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000