Planner

Voor het planbureau van de beschouwende dagbehandeling binnen Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar een enthousiaste, betrokken en flexibele Planner

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Een wezenlijk onderdeel van het takenpakket is het coördineren en plannen van de behandelingen voor de patiënt op twee locaties. Je plant behandelingen in vanuit CS behandeling, stemt zo nodig af met de apotheek, de kliniek en de medisch specialist. Daarnaast informeer je de patiënt over de afspraak. Je stemt behandelvraag en capaciteit op elkaar af en zorgt voor optimale benutting van de beschikbare capaciteit. Je draagt bij aan het creëren van een werkomgeving waarin patiënten zich correct behandeld voelen en verpleegkundigen en specialisten goed en efficiënt kunnen werken.


Functievereisten

Ben jij de planner die voor ieder probleem een oplossing vindt? Door een goede helikopterview het overzicht behoudt? Meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden? En voldoe je daarnaast ook nog aan de volgende kwalificaties:


  • mbo/hbo niveau, waarbij analytisch vermogen een vereiste is;
  • kennis van medische terminologie;
  • affiniteit met automatisering, kennis van Excel;
  • flexibele instelling, goede sociale en communicatieve vaardigheden prioriteiten kunnen stellen in combinatie met een hoge werkdruk;
  • oplettendheid en nauwkeurigheid zijn eigenschappen die wij zoeken;
  • je werkt in een klein team en werkt zelfstandig en daarom is collegialiteit een voorwaarde;
  • de planning vraagt om een proactieve houding waarbij je een signalerende functie hebt ten aanzien van de planning en betreffende capaciteit;
  • neemt zelf initiatief en weet aanbod en capaciteit op elkaar af te stemmen;
  • kan rapportages omtrent planning duiden en denkt actief mee in verbetervoorstellen.


Ben jij een teamplayer bij uitstek, die tevens in staat is om zelfstandig te werken en zie je het werken bij het planningsbureau op de beschouwende dagbehandeling als een uitdaging? Dan ben jij de planner die we zoeken!

Aanbod

MST vindt het belangrijk dat er voldoende ruimte is om jouw kennis en ervaring in te zetten, hierbij wordt je ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden jouw uitstekende opleidingsmogelijkheden om jouw carrière vooruit te helpen. Mocht je dus aanvullende scholing als planner nodig hebben, zal dit door MST gefaciliteerd worden.

 

Arbeidsovereenkomst: Een overeenkomst voor bepaalde tijd, 1 jaar,  met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd. 

Arbeidstijd: 24 uur per week

Salaris: volgens de cao-ziekenhuizen FWG 40 (maximaal € 3.160,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);


Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen.

MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

De beschouwende dagbehandeling is een dynamische afdeling die patiënten ontvangt vanuit de aandachtsgebieden oncologie, hematologie, reumatologie, neurologie, longgeneeskunde en maag/darm/leverziekten. De afdeling heeft 28 behandelplekken in Enschede en 6 behandelplekken in Oldenzaal en er zijn ca. 25 verpleegkundigen en 4 verpleegkundig specialisten. Er wordt nauw samengewerkt met andere afdelingen waaronder de ziekenhuisapotheek, de interne kliniek en poliklinieken. Het planningsbureau plant alle onderzoeken en behandelingen in op de beschouwende dagbehandeling. Een efficiënte en doelmatige planning waarbij rekening wordt gehouden met de werkindeling van de verpleegkundigen op de dagbehandeling is het uitgangspunt. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000