ANIOS Kindergeneeskunde

Voor de Kindergeneeskunde van Medisch Spectrum Twente zijn zij op zoek naar een ANIOS Kindergeneeskunde. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2022
Aantal uur
42
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wij zijn regelmatig op zoek naar een basisarts die als anios kindergeneeskunde ons team wil versterken en zich wil bekwamen in de kindergeneeskunde. Je verricht de consulten met betrekking tot de spoedeisende zorg voor kinderen, verzorgt de opvang van neonaten op verloskamer en OK of verricht de visites van kinderafdeling en neonatologieafdeling onder supervisie. Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving, enthousiaste collega’s en een zeer opleidingsgericht klimaat. Ook pas afgestudeerde basisartsen nodigen wij uit te reageren.

Functievereisten

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

Ingangsdatum: start op korte termijn mogelijk

Arbeidstijd: 38/48 uur per week

CAO: Ziekenhuizen

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met drie locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.500 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving.


De vakgroep bestaat uit een ambitieus team van 12 kinderartsen en 9 aios/anios. Speerpunten zijn de acute zorg, neonatologie (post IC-HC unit), kinder MDL- en pulmonologie. De kinderafdeling is gesitueerd in een modern en ruim opgezet Vrouw Kind Centrum. De vakgroep heeft opleidingserkenning in samenwerking met het UMCG.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000