Stage Online marketing

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeerproject? LimeSquare wil graag hun kennis met jou delen, maar wat kom jij brengen? LimeSquare is benieuwd naar jouw visie op mogelijke innovaties.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ontwikkel jezelf

Wil jij samenwerken met collega’s met verschillende achtergronden en vind je het interessant om een bijdrage te leveren aan ons werk? Wil je leren van onze expertise, maar neem je zelf ook de nodige kennis of ervaring mee? Dan kan Limesquare wel eens dé plek zijn voor jou om af te studeren of stage te lopen.


Jouw stage

Als stagiair online marketing ben je bij Limesquare een volwaardige collega en ga je werken aan je content-, SEO- en SEA-skills. We bieden jou de vrijheid om te werken aan je opdrachten en jezelf te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op de hulp en begeleiding van onze SEO en SEA experts. Als het even kan, maken wij ook graag gebruik van jouw kennis en vragen we je mee te werken aan onze mooie opdrachten.

Aanbod

We delen kennis

We zijn specialisten op het gebied van creatie, webdevelopment en internetmarketing. Vanuit een inspirerende werkomgeving delen we onze specifieke kennis en halen we bij iedere opdracht het beste uit onszelf én het team. Samen zijn we Limesquare.


Je krijgt de mooiste werkplek

Niet alleen de mooiste werkplek van Twente, ook de hoogste! Ons kantoor vind je op de tiende verdieping van de Expo toren in Hengelo. Een geweldige plek om te werken, waar altijd een goede vibe hangt en je eenvoudig de high lights van Twente spot.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van LimeSquare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
074 792 00 34