Data & Analytics Consultants

Climber – Creating Intelligent Business zit in ons bloed. Zij helpen organisaties het maximale uit hun data te halen. De consultants zijn specialist op het gebied van bedrijfsprocessen, data en analytics en nemen de regie in data-driven projecten. Bewegend tussen strategie, development, infrastructuur en support voorzien onze consultants opdrachtgevers van data & analytics oplossingen die bijdragen aan de kwalitatieve groei van hun organisatie. Ben jij de Data & Analytics consultant waar Climber naar op zoek is? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Data & Analytics consultant ontwikkel je oplossingen in diverse tooling zoals Qlik Sense, Power BI of Alteryx. Je gaat aan de slag met uitdagende opdrachten voor toonaangevende bedrijven zoals Asics, Scotch & Soda en PostNL. Tijdens je werk communiceer je veel met interne en externe stakeholders, voornamelijk in het Engels en Nederlands.


Het uitvoeren van bronanalyses en het bouwen van functionele datamodellen is jou niet vreemd. Met behulp van mashups en extensies creëer je geïntegreerde en grafisch aantrekkelijke dashboards die de opdrachtgever inzicht geven in de actuele stand van zaken.


Tijdens het uitvoeren van projecten maak je deel uit van een agile team, welke wordt ondersteund door een Business Intelligence Manager. Je staat rechtstreeks in contact met de opdrachtgever, welke je regelmatig voorziet van een status update. Samen bespreek je de laatste inzichten en optimaliseer je jouw oplossing op een wijze waarin deze bijdraagt aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. 

Functievereisten

JIJ BENT

Analytisch, een tikje eigenwijs en nuchter. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je de behoeften en wensen van opdrachtgevers te identificeren en hierop in te spelen. Je kijkt met open vizier en een flinke dosis creativiteit naar een opdracht. Met focus op wat wél kan zet je complexe data om in tastbare informatie. Met jouw data & analytics-oplossingen help je opdrachtgevers de volle potentie van hun bedrijf te benutten. Je kan commercieel denken en hebt een groot netwerk bij voorkeur in Overijssel of Gelderland.


JIJ HEBT:

  • Minimaal hbo denk- en werkniveau. 
  • Een bedrijfskundige- en/of informatica achtergrond. 
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring. 
  • Aantoonbare ervaring in het uitvoeren van data en analytics projecten. 
  • Ervaring met Qlik, PowerBI of Alteryx is hierin een absolute pré.

Aanbod

Naast uitstekende primaire en secundaire voorwaarden ga je werken vanaf je nieuwe thuisbasis op de 9e verdieping van het groenste kantoor van Nederland, het ODIN-pand langs de A1 in Hengelo. Vanuit hier werk je samen met een klein, maar hecht team dat serieuze groeiambities heeft! Werkend bij Climber ga je aan de slag met uitdagende opdrachten voor opdrachtgevers uit diverse branches.  


We organiseren regelmatig teamsessies en trainingen met andere Climber kantoren, proberen op maandag en vrijdag op kantoor te zijn om spontane brainstorms te faciliteren en onze kennis te delen. Elk jaar in augustus ontmoet je al je Internationale Climber collega’s wanneer we naar een originele bestemming vliegen. Naast hard werken aan leuke opdrachten houden we ook van een lolletje op de werkvloer. Tijdens de lunch zijn we altijd in voor een potje Trackmania, tafeltennis of pool. We sluiten de werkweek bijna altijd af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. 

Bedrijfsprofiel Climber

Sinds de oprichting in 2007 is Climber gegroeid van een enkel kantoor in Zweden naar zes locaties in Stockholm, Linköping, Malmö, Londen, Helsinki en Hengelo. Ruim tien jaar later zijn we dankzij meer dan negentig medewerkers een toonaangevende Consultancy partner in Europa. Met diensten als strategie, ontwikkeling, infrastructuur en ondersteuning en ons recentelijk gelanceerde Climber Academy bevat ons aanbod alle benodigdheden voor de succesvolle implementatie van Business Intelligence & Data Analytics bij onze klanten. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Climber. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
085-7731002