Regieverpleegkundige

Heb jij focus op de kwaliteit van zorg en weet jij zorgprofessionals hierin te inspireren? Ben jij bekend met diverse zorgvormen? Behoort het managen van complexe zorgsituaties tot jouw expertise? Heb jij e rvaring in de o uderenzorg/geriatrische ziekenhuis zorg? Dan gaat Carintreggeland graag met jou in gesprek! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-2-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als regieverpleegkundige werk je binnen een intramurale setting en ben je de regisseur van het hele zorgproces. Je zorgt voor een samenhangend aanbod dat aansluit bij de behoeften van onze cliënten, waardoor een waardevol leven kan worden geleid. Met jouw uitgebreide kennis en ervaring richt je je op het vergroten van methodisch werken, professionalisering van het vakgebied, inzet van zorgtechnologie, en het voeren van effectieve gesprekken. Het managen van complexe zorgsituaties behoort ook tot jouw expertise.


Je bent praktisch ingesteld en je beschikt ook over analytisch vermogen. Deze eigenschappen zijn essentieel, gezien de steeds complexere zorgomgeving die een multidisciplinaire aanpak vereist.


Als ervaren (regie) verpleegkundige in de ouderen- of geriatrische zorg in het ziekenhuis, ben je bekend met diverse zorgvormen. Je fungeert als adviseur, motivator en stimulator voor de teams. Op een coachende, enthousiaste en positieve wijze help je collega’s bij het optimaliseren van de kwaliteit van zorg. Bovendien ben je intensief betrokken bij de teamontwikkeling. Je signaleert knelpunten en ontwikkelingsbehoeften, en werkt samen met het team en de Manager Zorg aan plannen om groei, samenwerking en communicatie te bevorderen. Jij bent degene die het team inspireert en begeleidt bij de uitvoering van gezamenlijke plannen.


Naast jouw vakinhoudelijk kennis ben je iemand met invoelend vermogen en organisatiebewustzijn. Je overwint weerstand met enthousiasme, motivatie en sterke communicatieve vaardigheden.


Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend. Je zorgt voor een samenhangend aanbod dat aansluit bij de behoeften van zorgvragers, met als doel hen een waardevol leven te bieden. Daarnaast ondersteun je teams praktisch bij het realiseren en optimaliseren van kwaliteit. Als initiator en kartrekker ben je nauw betrokken bij kwaliteitszorg, zorginnovatie en veranderingsprocessen. Als regieverpleegkundige ben je onderdeel van het team binnen 1 of meerdere intramurale locaties van Carintreggeland.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding en een aantal jaren werkervaring als Regieverpleegkundige
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen 
 • Je bent vindingrijk in het oplossen van knelpunten in een complexe situatie 
 • Je bent organisatiesensitief, analytisch en praktisch 
 • Je hebt ruime coachende en motiverende vaardigheden 
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling 

Aanbod

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 50 maximaal € 4.264,33 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je in tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 


Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  

 

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   

Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  

Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  

Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000