Stage (online) marketing

Met jouw leergierigheid, enthousiasme en marketingkennis help je de marketingafdeling van Benitech Kozijnen te verbeteren.

Ga jij de uitdaging aan?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Tijdens jouw stage zul jij je voornamelijk bezighouden met het inventariseren van én verdiepen in verschillende marketing- en promotiestrategieën. Waar liggen voor ons nieuwe kansen voor het genereren van nieuwe leads, het versterken van onze branding en een optimaal bereik van onze doelgroep(en)? Waar kunnen we dingen beter doen?


Hoe ziet je werkdag eruit?

Graag geven we je stageopdracht samen met jou vorm zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat. We kijken dan ook graag samen met jou naar taken die je leuk vindt om te doen of waar je jezelf nog in wilt ontwikkelen. Op basis daarvan maken we een takenpakket. Hoe je werkdag eruit komt te zien? Dat bepaal je dus grotendeels zelf, maar we geven je graag een voorbeeld.


 • 08:30 uur - Je start rustig op met een kopje koffie of thee, kletst wat met collega’s en duikt daarna in de statistieken zodat je helemaal up to date bent.
 • 09:30 uur - Samen met je collega’s van de marketingafdeling ga je brainstormen over nieuwe marketingideeën
 • 10:00 uur - Tijd voor een korte pauze. Als het lekker weer is, zit je gezellig even buiten met collega’s voor een frisse neus.
 • 10:15 uur - Je gaat aan de slag met het maken van social media berichten en plant ze daarna in.
 • 12:30 uur - Het is vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor de gezamenlijke lunch! Een van je collega’s heeft een heerlijke lunch geregeld.
 • 13:00 uur - Een van de nieuwe SEO pagina’s die je hebt gemaakt staat inmiddels al een tijdje online. Nu kun je kijken hoe de pagina presteert en kun je de pagina optimaliseren en/of te testen met A/B varianten.
 • 15:30 uur - Natuurlijk krijg je ook voldoende tijd om te werken aan je stageverslag en/of opdracht. Daar neem je nu de tijd voor.
 • 17:00 uur – Je werkdag zit er alweer op, tijd om naar huis te gaan.

Functievereisten

 • Je staat ingeschreven bij een opleiding in de richting van marketing/communicatie of een andere commerciële opleiding.
 • Je houdt je graag bezig met de vraag hoe je kunt zorgen voor meer leads/klanten.
 • Je weet wat je wilt en kunt, maar staat er ook voor open om nieuwe dingen te leren en je aan te passen aan de manier van werken van Benitech Kozijnen waarbij de klant centraal staat.
 • Je bent zelfstandig, spontaan, eerlijk en leergierig.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benitech Kozijnen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

G.J. van Heekstraat 79
7521 EB Enschede
085 019 7302