Begeleider

Aveleijn is op zoek naar een begeleider. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
19-7-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Vanuit professie en expertise weet je aan te sluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt met complexe vraagstukken. Je stimuleert de cliënt om het beste uit zichzelf te halen. Je richt je op optimale ontwikkeling en talenten van de cliënt en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt, begeleiders en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil en kan groeien.

Functievereisten

 • Jij bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
 • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 3 diploma;
 • Jij hebt ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg;
 • Jij staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met complexe (gedrags)problematiek.
 • Het aanvragen van een VOG maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

 • Functie voor 28 tot 32 uur per week;
 • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Salaris conform functiegroep 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur);
 • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Jij gaat als begeleider aan het werk bij Beeckesteijn in Almelo. Deze locatie bestaat uit drie woongroepen, twee gezinnen en een losse unit. Allen gericht op kind, jeugd en gezin. Per cliënt wordt er gekeken waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan worden doelen gesteld. Het team staat vierentwintig uur per dag voor de cliënten klaar en bestaat op dit moment uit twaalf medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600