Persoonlijk Begeleider

Aveleijn is op zoek naar een Persoonlijk Begeleider. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In de functie van persoonlijk begeleider, begeleid en ondersteun je de cliënten die wonen op locatie de Wiekhof. Je draagt je steentje bij aan een goed agogisch klimaat, waar een bijdrage verwacht wordt aan een Betekenisvolle Dag voor de cliënten. De doelgroep van de Wiekhof zijn ouder wordende cliënten wat maakt dat ondersteunen bij ADL ook een onderdeel van je werkzaamheden zijn. Je stelt in samenwerking met je collega's een ondersteuningsplan op voor iedere cliënt. Hierin verwerk je de doelen die in samenspraak met de cliënt tot stand zijn gekomen. Jij bent proactief in het evalueren en het bijstellen van dit plan waar nodig. Ook onderhoud je het contact met het netwerk van de cliënt.

Functievereisten

 • Jij bent in het bezit van een agogisch niveau 4 diploma;
 • Jij bent 24 uur per week beschikbaar;
 • Jij hebt ruime ervaring in en kennis van de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouder wordende cliënt
 • Jij bent proactief en gemotiveerd om bij te dragen aan een betekenisvolle dag voor onze cliënten.

Aanbod

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaarden en biedt Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken.

 • Parttime functie voor 24 uur per week;
 • In eerste instantie een tijdelijk contract, uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Salaris conform functieschaal 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur);
 • Mogelijkheid tot nevenfuncties;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De Wiekhof is een (ouderen) locatie voor 24 cliënten die allemaal een eigen appartement bewonen. Het gebouw bestaat uit 2 woonlagen. Op elke verdieping wonen 12 cliënten. Voor één van de verdiepingen zijn wij op zoek naar jou. De Cliënten hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking daarnaast kan er sprake zijn van autisme, gedragsproblematiek, dementie en sommigen met een complexe hulpvraag. Naast de begeleiding die we bieden gericht op de verstandelijke beperking is er sprake van het overnemen of/en het ondersteunen van de ADL zorg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600