Medewerker Dagelijks Leven

Aveleijn is op zoek naar een Medewerker Dagelijks Leven.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

In jouw rol als Medewerker Dagelijks Leven draag je dagelijks bij aan de leefomgeving van de cliënten van Aveleijn! Je ondersteunt cliënten in het dagelijks leven. Dat doe je door samen met jouw collega’s te zorgen voor een schone, veilige en plezierige omgeving. Jij vindt het heerlijk om een praatje met de cliënt te maken of een spelletje te spelen, maar als het moet sta je ook voor de cliënt klaar en help je, bijvoorbeeld, met verzorgende taken als de toiletgang of het wassen van mensen. Hiertoe ben jij met jouw achtergrond als Helpende Zorg & Welzijn ook in staat. Je weet wat erbij komt kijken en wat er nodig is om juiste zorg te leveren en voor de cliënt klaar te staan.


Ook verricht je werkzaamheden van huishoudelijke aard (schoonmaak, was/strijk en koken), voer je uiteenlopende activiteiten uit voor en met cliënten, zorg je ervoor dat er boodschappen zijn en help je met het bereiden van maaltijden. Om de cliënt zodanig te helpen dat hij/zij goed in zijn/haar vel zit, daar word jij helemaal blij van en je krijgt er ook een ‘kick’ van!

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De nieuwe locatie Kloosterhof

De totale locatie Kloosterhof gaat begin 2023 verhuizen naar een nieuwbouwlocatie, die nu in aanbouw is, in het centrum van Borne.

Jij komt te werken voor de nieuwe locatie, maakt vanaf dag één deel uit van de transitie en krijgt volop de gelegenheid om in dit proces mee te denken en aan mee te werken. We zoeken daarom mensen die enthousiast zijn om betrokken te zijn en, samen met collega’s, vorm geven aan het nieuwe woonconcept voor de cliënten van Kloosterhof in Borne.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600