Veha Plastics BV

Veha Plastics biedt totaaloplossingen voor irrigatie en beregening en is exclusief importeur voor watergestuurde doseerpompen van het merk Dosatron voor de akkerbouw en tuinbouw. Ook druppelirrigatie én de ingenieuze Dripster leveren wij! Of het nu gaat om akkerbouw of (glas)tuinbouw, de beschikbaarheid én een goede kwaliteit van voldoende water is van essentieel belang.

Lees hieronder meer
 
logo Veha Plastics BV

 Beregening is een onmisbaar onderdeel van een goede oogst, zeker bij aanhoudende droogte. Veha Plastics levert diverse systemen met uiteenlopende capaciteiten voor irrigatie en beregening. Binnen een irrigatiesysteem kan gefertigeerd worden ten behoeve van bodemverbetering en toevoeging van organische of anorganische producten in water. Het meteobot-weerstation is een intelligente toevoeging aan een irrigatiesysteem. Deze zorgt door meten en weten voor de mogelijkheid tot precisie-irrigatie. Met behulp van een Dosatronpomp of een Meteobot Weerstation worden de juiste stoffen aan landbouwgewassen toegevoegd. Dit gebeurt vooral bij een gebrek of een teveel aan water. Het is namelijk of te droog of te nat tegenwoordig. De meest actuele ontwikkeling is de toepassing van druppelbevloeiing, niet nieuw, maar heel passend in de klimaatveranderingen van deze tijd. Veha Plastics heeft recent de Dripster ontwikkeld, waarin de nieuwste technologieën worden samengebracht in een totaal druppelbevloeiingssysteem, hetgeen zorgt voor een hogere duurzame productie en spectaculaire waterbesparing! 

WIE WE ZIJN & WAT WE DOEN

Wil je meer weten over ons, Dosatron & irrigatie- en beregeningssystemen? Wij vertellen je er graag meer over om zo van ieder irrigatieproject een succes te maken! Veha Plastics biedt totaaloplossingen in fertigatie, irrigatie en beregeningssystemen voor akkerbouw en tuinbouw. Of het nu gaat om akkerbouw of (glas)tuinbouw, de beschikbaarheid én een goede kwaliteit van voldoende water is van essentieel belang. Beregening is namelijk een onmisbaar onderdeel van een goede oogst, zeker bij aanhoudende droogte. Veha Plastics levert diverse  irrigatie- en beregeningssystemen met uiteenlopende capaciteiten. Veha Plastics kan totaaloplossingen bieden en kwalitatieve producten en systemen leveren voor fertigatie, irrigatie, doseren of meten middels een Meteobot Weerstation. Wij zorgen dat de juiste hoeveelheid water wordt gedoseerd aan landbouwgewassen, zeker bij een tekort aan neerslag. Ook druppelbevloeiing hoort bij de mogelijkheden. hierbij wordt elke plant, of “plantgroep” individueel aangesloten op het irrigatiesysteem. Veha Plastics denkt graag met u mee voor de juiste totaaloplossing voor uw project om een betere opbrengst te realiseren bij de verbouw van gewassen.

 

Veha Plastics BV heeft zich in de afgelopen 30 jaar bewezen als een gerenommeerde toeleverancier voor de tuin-, land- en akkerbouw in Nederland en ver daarbuiten, met een stevige internationale positie. Al in de jaren ’60 heeft de heer Van Herwijnen sr. (VeHA) het bedrijf opgericht. Gedurende meer dan 25 jaar heeft Bert van Herwijnen samen met zijn vrouw Mieke en – later – ook collega Bas Antonius het bedrijf uitgebreid. Dit team heeft het fundament van Veha Plastics internationaal vorm gegeven met een stevige nationale en internationale positie. In 2018 heeft Talentgroep Twente BV Veha overgenomen. Deze stevige positie met als belangrijke asset het exclusieve importeurschap van Dosatron, geeft Veha de gelegenheid om de missie ‘een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en bloei van de klanten en hun gewassen’ dagelijks waar te maken. 

MISSIE: EEN WAARDEVOLLE BIJDRAGE LEVEREN AAN DE GROEI EN BLOEI VAN DE KLANTEN EN HUN GEWASSEN

Veha Plastics is onderdeel van Talentgroep Twente en is daarbij toegevoegd aan de bedrijvengroep die op diverse manieren haar klanten bijstaat op het gebied van hun eigen groei en bloei en die van de wereld. We werken daarin samen met de teams van Atec Solutions BV, Reldair Systems BV en Variclean Benelux BV. Het team van Veha wordt gesupport door de founders van Talentgroep Twente en maakt gebruik van de ‘backbone’ van Talentgroep Twente.