Tyro Remotes

Tyro Remotes ontwikkelt al ruim 25 jaar innovatieve radiografische afstandsbedieningen voor industriële toepassingen. Denk hierbij aan draadloze afstandsbedieningen voor machines, pompen, voertuigen als ook M2M applicaties. De producten van Tyro Remotes worden merendeels binnen Europa verkocht, maar ook wereldwijd stijgt de afzet van onze producten. De afdelingen engineering, productie, service en verkoop bevinden zich onder één dak in Almelo. Dit heeft als voordeel dat wij korte communicatielijnen hebben.

logo Tyro Remotes
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Bedrijvenpark Twente 299
7602 KK Almelo
+31 (0)546 58 87 90 info@tyroremotes.eu www.tyroremotes.eu

Global Goals

Tyro Remotes
De producten van Tyro Remotes vind je in vele sectoren: transport, bouw, industrie, agrarisch, hef- en hijstechniek, maritiem, reiniging en veiligheid. Naast een sterke focus op allerlei mobiele toepassingen – waaronder assenbesturing van exceptionele transporten – biedt Tyro Remotes interessante alternatieven ten opzichte van de gevestigde orde in deelgebieden als machinebesturingen en de bosbouw.

Alles onder één dak
Vanuit Almelo zijn we klaar om de hele wereld van industriële afstandsbedieningen te voorzien. In ons pand wordt er dagelijks met korte lijnen samengewerkt door verschillende afdelingen om van A tot Z iets unieks te maken.  

De producten worden met oog voor detail ontworpen en de software nauwkeurig geschreven door onze afdeling Engineering. In de productiehal worden de producten vakkundig geproduceerd en geassembleerd. Componenten worden zorgvuldig ingekocht door Material Management. Verkoop en support wordt vanuit kantoor verzorgd door ons internationale sales team, waarbij de klant ‘native’ ondersteunt wordt. De afdeling marketing zorgt dat iedereen in de markt Tyro kan vinden door verschillende websites optimaal in te zetten.

Innovatie en ontwikkeling
Elke dag weer technisch uitgedaagd worden en het beste in jezelf naar boven halen. Dat kenmerkt Tyro Remotes. Door alle facetten in eigen beheer te hebben zijn wij in staat om afstandsbedieningen helemaal naar wens samen te stellen. Innovatie staat hierin centraal. Dagelijks wordt er hard gewerkt om de laatste ontwikkelingen op software en hardware gebied te integreren in de producten. Geen dag is hierdoor hetzelfde bij Tyro.

Werken bij Tyro
Werken bij Tyro Remotes betekent werken aan de toekomst, vrijheid en collegialiteit in een multi gedisciplineerd team. Ruimte voor ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bent hét werk en hebt alle ruimte om je hierin te ontwikkelen. Wanneer medewerkers groeien, groeit Tyro hierin mee. Ben jij net zo enthousiast als ons? Bekijk onze vacatures en kom werken bij Tyro Remotes!

Jobs #Tyro Remotes

Inside Sales Accountmanager

Directie / Management | Baan | HBO
Tyro Remotes zoekt een enthousiaste en gedreven, inside sales, accountmanager ter uitbreiding van ...

.NET software engineer

Techniek | Baan | HBO
Tyro Remotes is op zoek naar een .NET software engineer. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Embedded software engineer

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO
Tyro Remotes is op zoek naar een Embedded software engineer. Bekijk deze vacature voor meer ...