TwenSpace

Laat je ontwerp leven! In onze digitale werkplaats kan je met behulp van laser cutter, 3d printer en foliesnijder je eigen ontwerp tot leven brengen. Dit kan een prototype voor een nieuw product zijn of een decoratief relatiegeschenk en alles ertussenin. Zelf doen of uitbesteden aan de deskundige medewerkers is beide mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

logo TwenSpace
Lees hieronder meer

Door verschillende technieken te combineren is het mogelijk om (bijna) alles te maken. De volgende technieken heeft TwenSpace hiervoor beschikbaar:

Lasercutter
Met een lasercutter is het mogelijk om snel en eenvoudig 2D vormen in acryl en hout graveren of snijden. TwenSpace heeft altijd triplex en acrylaat in diverse afmetingen en diktes op voorraad, maar andere (eigen) materialen kan ook bewerkt worden in de laser. In hun laser met afmeting van 60x90 cm en vermogen van 80W, hiermee hebben ze een van de grotere lasers die publiek beschikbaar is.

3d printer
Ze hebben de beschikking over twee FDM printer en diverse kleuren en soorten materialen. Afhankelijk van het model kunnen ze adviseren over de verschillende mogelijkheden van hun 3d printers.

Foliesnijder
Indien je eenmalige stickers of t-shirts wilt hebben, kunnen deze gemaakt worden met hun foliesnijder.

 

Voorbeelden van de producten gemaakt bij TwenSpace kan je vinden op: https://twenspace.nl/wp/inspiratie/