TRIMM

TRIMM maakt de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen ze met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. Ze maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpt TRIMM haar klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

logo TRIMM
Lees hieronder meer

Contactinformatie

TRIMM
Moutlaan 25
7523 MC Enschede
+31 (0)53 480 04 80 info@trimm.nl www.trimm.nl

Global Goals

TRIMM maakt mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen zij hun klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Klanten en partners

TRIMM werkt voor én samen met nationale en internationale opdrachtgevers. Waaronder Nexperia, Damco, Universiteit Twente, KPN, Philips Lighting, One For All, LibertyGlobal, Victron Energy, iemand.nl en Grolsch. De digitale craftsmen gebruiken de beste gereedschappen die zij nodig hebben. Daarom heeft TRIMM met een aantal best in class partijen een samenwerking om tot de beste digitale oplossingen te komen voor hun klanten.

Internationaal aan het werk

TRIMM is onderdeel van het wereldwijde ICOM network. Het netwerk bestaat uit onafhankelijke reclame- en marketingcommunicatiebureaus, die gezamenlijk werken aan internationale opdrachten. Het lidmaatschap geeft de voordelen én slagkracht van een groot internationaal bureau, maar de bureaus opereren in hun bestaande markt nog steeds flexibel en onafhankelijk. 

Werken bij TRIMM?

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Actualiteit #TRIMM

Jobs #TRIMM

Werkstudent Performance Cloud - Security

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO
TRIMM is op zoek naar een Werkstudent Performance Cloud - Security.

Mendix Ontwikkelaar

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO
TRIMM is op zoek naar een Mendix Ontwikkelaar.

Security Solutions Engineer

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO
TRIMM heeft versterking nodig! Ze zoeken een Security solutions engineer voor hun hosting & security ...

Medior Allround Software Developer

ICT / Internet / Telecom | Baan | MBO-HBO
Ben je als developer op zoek naar afwisseling in je werk? Lijkt het je leuk om snel te schakelen ...

Medior digital technical marketeer

ICT / Internet / Telecom | Baan | HBO
TRIMM is op zoek naar een ervaren digital marketeer met een passie voor web optimalisatie en data. ...

Bijbaan, stage of afstuderen

Traineeship | Stage | MBO-HBO
TRIMM is altijd op zoek naar jong talent in software development, UX design, systems administration ...