Ter Hoek

Voorop lopen door steeds een stapje extra te doen. Vanuit die filosofie produceert Ter Hoek precisiecomponenten voor de hightech maakindustrie. Gespecialiseerd in geavanceerde bewerkingstechnieken als vonkerosie, Laser MicroJet (LMJ) en elektrochemische precisiebewerking (Precision Electro Chemical Machining of PECM).

logo Ter Hoek
Lees hieronder meer

Contactgegevens

Propaanstraat 1
7463 PN Rijssen
+31 (0)548 540807 info@terhoek.com www.terhoek.com

Global Goals

Innovatie van morgen, inspiratie voor vandaag
Wat ons bijzonder maakt? We ondersteunen klanten bij de ontwikkeling van hoogwaardige maatwerkoplossingen, die we vervolgens met ongeëvenaarde nauwkeurigheid seriematig kunnen produceren. In die combinatie van innovatief maatwerk en herhaalde precisie, daar vinden we onze passie. Elke dag opnieuw, geïnspireerd door de innovatie van morgen.

 

Van hoogwaardige maatwerkoplossing tot nauwkeurige serieproductie
Wij ondersteunen klanten in heel Europa en daarbuiten bij de ontwikkeling van hoogwaardige maatwerkoplossingen, die we vervolgens met ongeëvenaarde nauwkeurigheid seriematig kunnen produceren. In die combinatie van innovatief maatwerk en herhaalde precisie, daarin vinden we onze passie.

Toonaangevend in EDM, LMJ en PECM
Voor het produceren van precisiecomponenten tot in de allerkleinste afmetingen maken we bij Ter Hoek gebruik van geavanceerde bewerkingen.
Op het gebied van vonkerosie zijn we al meer dan 30 jaar toonaangevend in draadvonken, zinkvonken, vonkboren en microvonkfrezen. Daarnaast zijn er dankzij innovaties als LMJ en PECM nieuwe mogelijkheden ontstaan om nog betere, kleinere en meer geavanceerde oplossingen te bieden.

Innovatief en georganiseerd                                                                      
Door de technologische ontwikkelingen op de voet te volgen blijven we constant innoveren. Zodat ook onze klanten die essentiële volgende stap kunnen zetten. 
Het geavanceerde machinepark in onze geklimatiseerde productiefaciliteit biedt ons team de ruimte om te doen waar we goed in zijn: innovatieve en hoogwaardige oplossingen leveren. 
Ongeacht vorm, afmeting, materiaal of oplage. Daarbij hanteren we korte doorlooptijden en een strakke organisatie. 

 

Van producent naar kennispartner
Met al meer dan 30 jaar ervaring kennen we de wereld van precisiecomponenten als geen ander. We zijn uitgegroeid tot specialisten op het gebied van geavanceerde fijnmechanische processen. Waar we in 1990 begonnen als technisch dienstverlener, is onze rol sindsdien gegroeid tot die van probleemoplosser en kennispartner.

Advisering en ondersteuning bij de engineering is standaard onderdeel van ons takenpakket geworden. En we blijven ons ontwikkelen om steeds meer geavanceerde oplossingen te bieden.

 

Bewezen vakmanschap en expertise
Kwaliteit is een van de pijlers van onze organisatie. Ter Hoek is AS9100  gecertificeerd. Dat betekent dat we werken volgens de allerhoogste eisen en gegarandeerde kwaliteit koppelen aan ultieme betrouwbaarheid.
Omdat we onze organisatie continu verder willen verbeteren, hebben we een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet dat voorziet in een kader van het meten, evalueren en verbeteren van onze prestaties.

 

WERKEN BIJ TER HOEK

Binnen Ter Hoek kennen we de waarde van talent. Bij ons is iedereen uniek, maar één eigenschap hebben we gemeen: een onvervalste passie voor perfectie. We werken samen in een hecht team.

Ter Hoek is een familiebedrijf, opgericht in 1990 door Gerrit ter Hoek. Hij is begonnen met 1 machine in een schuurtje bij zijn huis. In de loop der jaren zijn we gegroeid naar 40 medewerkers en staan we bekend als probleemoplosser voor ieder precisieverspaningsvraagstuk. Begin 2022 is zoon Willem Jan algemeen directeur en Gerrit technisch directeur. We werken met 40 collega's samen in een hecht team, waarbij we waarde hechten aan een open cultuur en ons 'interne kompas'. Punten uit ons intern kompas zijn:

Technisch superieur
Vakmanschap is meesterschap. Dus wat we met onze producten doen, doen we ook met onszelf.

Professionele voldoening
Ons team bestaat uit gedreven vakmensen die zich steeds weer verder willen ontwikkelen. We doen bijzonder, specialistisch werk en dat betekent dat er veel te leren valt. We willen onszelf en elkaar in relatie tot de eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling zien, uitdagen en ontwikkelen. Opleiding hierin is maatwerk en stemmen we af op jou als persoon.

Kwaliteit
Onze producten worden gebruikt voor industrieën waarin ‘de kwaliteit van het leven zelf’ in het geding is. Maar ook de kwaliteit van de mens is voor ons zeer belangrijk, doordat wij menselijke waardigheid hoog in het vaandel hebben staan.

Menselijke waardigheid
Hechte verbindingen smeden door aandacht te hebben voor elkaar, naar elkaar te luisteren en elkaar te (leren) begrijpen, elkaar feedback te (leren) geven en dit te (leren) ontvangen. 

Ben jij benieuwd of werken bij Ter Hoek bij jou past? Je hoeft geen CV en motivatiebrief te sturen, maar kom gewoon een keer een kop koffie drinken en rondkijken. Ook een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie vind je op onze website.

Jobs #Ter Hoek

CNC operator/ Draadvonker/ Dagdienst

Techniek | Baan | MBO
Ter Hoek is op zoek naar een CNC operator/ Draadvonker/ Dagdienst. Bekijk deze vacature voor meer ...

CNC Operator Metaalbewerking (PECM)| Dagdienst

Techniek | Baan | MBO
Goed nieuws: De PECM-afdeling (metaalbewerking) van Ter Hoek is groeiende in machines en productie & ...

CNC Operator (Vonkverspaner) – Fijne metaalbewerking (afd. Micro)

Techniek | Baan | MBO
Wat je nodig hebt voor deze functie? Interesse in en aanleg voor precisie metaalbewerking & een ...

Stage plekken

Techniek | Stage | MBO-HBO
Ter Hoek Vonkerosie in Rijssen is dé specialist in precisiemetaalbewerking. Met uiterste ...