Strukton Rail

Dankzij decennialange kennis en ervaring behoren wij nationaal en internationaal tot de top van de spoorbranche. Naast onze gedegen onderhoudsexpertise staan we aan de basis van baanbrekende technologische ontwikkelingen. Zo kunnen we je ondersteunen als dé fullserviceprovider van rail, rolling stock en elektrische systemen.

Lees hieronder meer
 
logo Strukton Rail

Contactinformatie

Welbergweg 60, 7556 PE Hengelo 074 - 255 8800
Partner voor de toekomst

Het spoor heeft de toekomst – dat is onze overtuiging. Het is niet alleen de meest duurzame manier van vervoer, het spoor wordt het belangrijkste knooppunt van alle infra. Van essentiële verbinding tussen havens en achterland tot oplaadplek van elektrische auto’s langs de rails. Voor het opzetten en onderhouden van deze netwerken is een partnerschap een belangrijke succesfactor.

 

Wij zijn graag die betrouwbare partner. Met duurzame innovaties, domeinkennis en doorslaggevende technologische kennis kunnen wij je gedeeltelijk of totaal ontzorgen. Je beschikt op die manier gegarandeerd over een veilig en beschikbaar spoor. Het onderhoud van dat spoor wordt ook nog eens beter, doordat we optimaal gebruikmaken van data. Dit doen we binnen stedelijke gebieden, voor lokale lijnen of voor goederenvervoer.

Aantrekkelijk, veilig en betrouwbaar

Ons hoofddoel is het spoorsysteem aantrekkelijk, veilig en betrouwbaar te maken. Dat doen wij met grensverleggende oplossingen op het gebied van railinfrastructuur, spoorvoertuigen en mobiliteits- en informatiesystemen. Aantrekkelijk spoorvervoer is in onze visie:

  • Concurrerend ten opzichte van weg-, lucht- en scheepvaartverkeer
  • Gericht op de reiziger
  • Veilig, punctueel en betrouwbaar
  • Duurzaam: energiezuinig, schoon en ingepast in de omgeving

Vacatures #Strukton