Speakup

Een technische club met VoIP-telefonie experts, die nadenkt over jouw bereikbaarheid.

Lees hieronder meer
 
logo Speakup

Contactinformatie

SpeakUp
Institutenweg 6
7521PK Enschede
+31 (0)88 7732 587
Onze visie

In 2030 brengen wij dagelijks miljoenen mensen door heel Europa met elkaar in contact. De weg daar naartoe? Die bewandelen wij niet alleen. Als pionier verkennen wij samen met anderen nieuwe mogelijkheden, durven wij risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is. Hierbij hebben wij jouw vrijheid en privacy hoog in het vaandel staan. We ontdekken de mogelijkheden van nu én bereiden ons voor op de toekomst. Pionieren zit in ons bloed. Wij zijn pioniers in verbinden.

Onze missie

Speakup verbindt mensen met technologie zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe ze veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen. Onze honger naar vernieuwing en onze passie voor technologie zorgen ervoor dat wij iedere dag onze kennis en ervaring inzetten voor de ontwikkeling van veilige, betrouwbare en baanbrekende innovaties die niet moeilijker zijn dan strikt noodzakelijk.

Ga voor vrijheid

Wij willen dat iedere gebruiker de vrijheid heeft om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe hij communiceert met anderen en de wereld om zich heen. Hoe? We creëren de mogelijkheid om, naast onze eigen oplossingen, ook vrij beschikbare systemen (open source) te koppelen aan onze basis: het Speakup netwerk. Jouw vrijheid vinden wij heel belangrijk! 

Speakup creërt allerlei communicatieoplossingen op maat. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen?  www.speakup.nl