Sigmax

Dé internationale software partner voor gemeenten, openbaar vervoer, beveilingsbedrijven en serviceorganisaties. Sigmax- empowering professionals everywhere.

Lees hieronder meer
 
logo Sigmax

Contactinformatie

Capitool 13
7521 PL Enschede
0534803100
Over Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax'ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met software, op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons klantenbestand rekenen we grote steden zoals Amsterdam en Brussel, maar ook toonaangevende OV-bedrijven, serviceorganisaties en beveiligingsfirma's. Slimmer en efficiënter werken door middel van softwaren., dáár gaat het om!

DNA

Een Sigmax'er wil snel aan de slag wanneer er wisnt te behalen valt door middel van digitalisatie in het dagelijks werk van onze klanten. En van deze verbeteringen profiteren we ook zelf. Want als je check-in bij het OV vlekkeloos verloopt, de monteur voor je cv-keter op tijd artriveert en je veilig kunt winkelen in de stad, dan ben ook jij daarbij gebaat. Dat is waar we het voor doen. Met de beste én gezelligste collega's.

Speciale business units

SIgmax is actief in uiteenlopende domeinen. Daarom werken we in vier specialistische business units, om zo nichemarkten optimaal te bedienen met de beste technologie. Samen hebben we één doel: professionals efficiënter laten werken.

 

  • Law Enforcement: Digitale handhaving en parkeervergunningensysteem voor gemeenten
  • Field Service Solutions: Software ooplossingen voor field serviceorganisaties
  • SequriX: Managementsoftware voor beveiligingsbedrijven
  • Public Transport: Tech-oplossingen voor het openbaar vervoer
Moderne thuisbasis

Sinds 2012 is Sigmax gevestigd aan het Capitool in Enschede. Met een modern, glazen gezicht en een duurzaam karakter heeft ons hoofdkantoor ale ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving. De zichtlocatie op het Kennispark zorgt daarnaast voor goede bereikbaarheid en het makkelijk aantrekken van talent via Universiteit Twente en omliggende hogescholen en ROC's.

Nieuwe collega?

Zit digitaal in jouw DNA en heb jij passie voor verbetering en innovatie? Zet je met jouw talent de internationale klanten van Sigmax verder op voorsprong? Wie weet zoeken we jou! We gaan graag met je in gesprek om samen te kijken wel toekomstperspectief Sigmax jou zou kunnen bieden. 

Vacatures #Sigmax