HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt.

logo HP Valves
Lees hieronder meer

Contactinformatie

HP Valves
Haaksbergerstraat 55
7554 PA Hengelo
+31 (0)74 782 0000 sales@hpvalves.com www.hpvalves.com

Global Goals

HP Valves

In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. 

 

HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

HP Valves is een moderne en gerenommeerde producent van hogedrukafsluiters en -accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales: www.hpvalves.com

Actualiteit #HP Valves

Jobs #HP Valves

Technisch tekenaar

Techniek | Baan | MBO
HP Values zoekt een technisch tekenaar

Stage/afstuderen bij HP Valves

Baan | HBO-WO
Denk je na over een stage bij HP Valves? Of wil je bij ons afstuderen? Dan horen we graag van je. ...