Gullimex

Met ingenieuze, compacte en makkelijk te bedienen meetinstrumenten biedt Gullimex uit ondernemend Borne in Twente aan bedrijven concrete antwoorden op tal van praktische vragen als: wanneer is het frituurvet in een restaurantkeuken aan vervanging toe? Hoe koud moet het in een koelwagen zijn om voedsel veilig te kunnen vervoeren? Hoeveel tijd heeft een poedercoating nodig om bij een bepaalde temperatuur uit te harden? 

Lees hieronder meer

Contactinformatie

Gullimex
Oostermaat 7
7623 CS Borne
+31 (0)74 265 77 88 info@gullimex.com www.gullimex.com/nl-nl
De zekerheid dat bedrijfsprocessen goed verlopen

Gullimex biedt bedrijven inzicht in én controle op de bedrijfsmatige processen, zodat deze ondernemingen er zeker van zijn dat alles goed verloopt. Het beschikbare programma is bijna eindeloos: van voedsel- en infraroodthermometers tot pH-, CO2- en refracto-meters, controle-, inspectie- en bewerkingssystemen voor temperatuur, luchtvochtigheid, veiligheid, noem maar op.

Meten is weten

Voor sectoren als de voedingsindustrie, de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie, het transport en de logistieke dienstverlening biedt Gullimex oplossingen. Dat geldt ook voor industrieën waar bijvoorbeeld verhitting of chemische bewerking plaatsvindt. Samen met partners kijkt het bedrijf ook verder, onder meer naar het integreren van data met informatiesystemen. Een hot item. Daarmee wordt waarde aan data toegevoegd, wordt het inzicht in processen verdiept en zijn processen structureel te verbeteren.