Ecare

Bij Ecare doen we alles voor die toppers in de zorg. Dit doen we met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types. 

Lees hieronder meer
 
logo Ecare

Contactinformatie

Capitool 11
7521 PL Enschede
053-4757000
Over ons

Wij geloven in een andere manier van organiseren van de zorg. Geen top-down aanpak, maar een insteek die de verantwoordelijkheid weer legt, daar waar het hoort te liggen: bij de professional.


Ons motto is: doe waar je goed in bent. Want wij geloven dat dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening.

Wat we doen en maken

Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg beter wordt, als de zorgverlener de ruimte en het vertrouwen krijgt om haar vak volgens haar professionele kennis en kunde uit te voeren.
De zorgorganisatie pakt hierin zijn faciliterende rol en ondersteunt de zorgprofessional daar waar nodig. Zowel de zorgverlener als haar collega's op kantoor verdienen softwareoplossingen die naadloos aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden. Gewoon goedwerkende en vriendelijke software; die jij begrijpt en die jou begrijpt. Dat is precies wat wij maken.


Wij helpen zorgorganisaties in de wijkzorg, woonzorg en gehandicaptenzorg door slimme en ondersteunende oplossingen te creëren en te implementeren. We lopen voorop op het gebied van technologische research en innovatie. We zien daar de toegevoegde waarde van in en we worden er ook gewoon heel enthousiast van; van nieuwe dingen uitproberen.