De Spiraal

Hallo en welkom bij Verenfabriek De Spiraal

De Spiraal ontwikkelt en produceert technische veren en industriële draadproducten uit draad en bandstaal. Met meer dan 70 jaar ervaring en de aanwezige vakkennis denken we graag vanaf het beginstadium mee met onze opdrachtgevers. Vanaf de ‘tekentafel’ maken we gebruik van onze technische kennis waardoor we klanten kunnen voorzien in hun specifieke behoeftes.

Lees hieronder meer

Contactinformatie

Metaalstraat 9
7483 PD HAAKSBERGEN
074 - 291 45 08 info@despiraal.nl www.despiraal.nl

Global Goals

Hoe gaan wij te werk

Wij investeren in onze klanten en medewerkers. Door de mens centraal te stellen en altijd op zoek te zijn naar de nieuwste productietechnieken en –methoden, zijn onze producten van hoge kwaliteit. We richten onze bestaande processen zo efficiënt en flexibel mogelijk in, waardoor we levertijden kunnen minimaliseren en spoedorders aankunnen.

Daarnaast zijn we totaalleverancier. Van oorsprong zijn we een fabriek, maar we beperken ons niet slechts tot productie. Door onze ervaring en kennis weten we alles van de techniek rondom de productie van veren. We denken daarom van begin tot eind mee met onze klant door ze te adviseren, prototypes te maken, maatwerk te leveren en vervolgens service te verlenen. De klant staat centraal, en daar investeren we in. Elke dag weer.

We zijn veelzijdig en kunnen bijna altijd voldoen aan de uiteenlopende wensen van onze klanten. Met ons moderne, uitgebreide en geavanceerde machinepark hebben we voor nagenoeg iedere opdracht de juiste productiemiddelen in huis.

Alles onder één dak

Bij zusteronderneming Tribelt, eveneens gevestigd op onze productie locatie in Haaksbergen, zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van een uiteenlopende range aan transportbanden. Door deze combinatie van draadproducten met metalen transportbanden hebben De Spiraal en Tribelt alles binnen handbereik en kunnen snelle doorlooptijden worden gegarandeerd.

Benieuwd naar onze mogelijkheden of lijkt het je leuk om voor ons te werken. Aarzel dan niet en bezoek on webpagina: www.despiraal.nl

Jobs #De Spiraal

CNC Draaier

Techniek | Baan | HBO
Beschik jij over de nodige kennis van CNC frezen en/of draaien en ben je op zoek naar een ...