Banyan Tree

Met Google Sites bouwt Banyan Tree de mooiste websites, intranetten en projectbeheersites in de cloud. Met de andere applicaties in de Google Workspace omgeving als Google Meet en Google Documenten, leveren wij een geïntegreerde cloudoplossing.

Lees hieronder meer
 
logo Banyan Tree

Contactinformatie

Meervalstraat 10
7559 BK Hengelo
+31 (0)74 277 78 66

Met Google Sites bouwt Banyan Tree de mooiste websites, intranetten en projectbeheersites in de cloud. Met de andere applicaties in de Google Workspace omgeving als Google Meet en Google Documenten, leveren wij een geïntegreerde cloudoplossing. Google Sites is toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid. Uw nieuwe website gehackt of 'uit de lucht'? Onmogelijk! En hoe zit het dan met de jaarlijkse kosten? Webhosting, SSL certificaat en software-updates zijn volledig gratis! 

 

Wij programmeren zo min mogelijk en maken liever gebruik van standaard applicaties van Google en van derden. Met deze zogenoemde gadgets kunnen we uw productcatalogus tonen of een formulier maken zonder één regel te programmeren. Wij bouwen websites die mooi en vooral functioneel zijn, die een duidelijke structuur hebben, die in Google optimaal vindbaar zijn en relevant zijn voor uw doelgroep. Wij denken graag met u mee om de beste content en effectieve landing pages te ontwikkelen.