Avante consultancy

Een toekomstbestendige en duurzame bouw, een sector dat het natuurlijke systeem niet uitput maar hier juist een integraal onderdeel van is, wij geloven dat het kan en dat het moet. De tijd van het lineaire en korte termijn denken is voorbij. Projecten moeten niet alleen de problemen van vandaag, maar ook die van morgen het hoofd bieden. Maar bovenal geloven wij dat dit bewuste handelen samen moet gaan met een slimme aanpak. Een aanpak die bewuste doelstellingen, maatschappelijke impact en duurzame bedrijfsresultaten verenigt. Wij geloven in de kracht van slim én bewust handelen.

Lees hieronder meer
 
logo Avante consultancy
Een holistische benadering

Het realiseren van slimme en bewuste ambities vraagt om een gestructureerd en doordacht bouwproces. Een proces waarin de verschillende disciplines krachtig samenkomen en de inhoudelijke expertise op het juiste moment schittert. Maar dit alleen is niet genoeg. Voor een optimaal resultaat en een efficiënte totstandkoming hiervan moeten de uitvraagfase, de tenderfase en de uitvoeringsfase naadloos op elkaar aansluiten. Precies in deze behoeften maken wij het verschil. Onze vindingrijkheid zorgt voor een  uniek faseoverstijgend bouwproces waarin experts excelleren. Zo realiseren wij  ambities in een bouwproces zonder schuttingen.

Structureel verbeteren

Succes is het resultaat van structureel projectoverstijgend verbeteren. Enkel het toepassen van geleerde lessen geeft grip op vooruitgang. Daarom zien wij ieder project als een nieuwe stap in het grote proces van structurele vooruitgang van de sector. Elke stap en de lessen die we daaruit leren, borgen we in de onderliggende procesaanpak en in onze bouwconcepten. Die lessen delen we graag met de buitenwereld. Hiermee helpen we niet alleen projecten, maar de gehele sector vooruit.