Asito

Verbinden voor vakmanschap met meer waarde

Voor Asito uit ondernemend Almelo in Twente, staat het verbinden van medewerkers, klanten en de samenleving voorop. Met als doel betere resultaten door vakmanschap met meer waarde. Het is deze maatschappelijke relevantie die het bedrijf vanuit het ondernemershart en de organisatieziel wil uitdragen. Want goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor elke organisatie en ieder mens.

logo Asito
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Asito
Plesmanweg 24
7602 PE ALMELO
+31 (0)546 484 950 info@asito.nl http://www.asito.com

Global Goals

Doordat Asito inspeelt op elke bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen met klanten zoekt naar duurzame oplossingen voor en door mensen, kan het bedrijf een betrouwbare partner blijven op het gebied van facilitaire dienstverlening, zoals voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie.

Sociaal ondernemerschap

Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van de mensen die er werken. Op het gebied van sociaal ondernemerschap loopt Asito voorop, voor mens én milieu. Dat komt onder meer tot uitdrukking in het predicaat ‘Werk Pakt’. Daarmee draagt het bedrijf vanuit maatschappelijke betrokkenheid aantoonbaar bij aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en SW-ers. Voor Asito hoort iedereen erbij, verdient iedereen het om te worden beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten, en verdient iedereen een eerlijke kans. Dat is de filosofie van diversiteit en inclusiviteit die deze dienstverlener aanhangt.

Diversiteit

Diversiteit maakt organisaties beter. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, diverse culturen, met andere overtuigingen en ideeën, wordt elk bedrijf zowel interessanter als succesvoller. Bij Asito werken duizenden mensen met ruim 100 nationaliteiten. Asito draagt diversiteit dagelijks uit, zoals met het Nationaal Integratiediner en het Nationaal Integratiefonds.

Inclusiviteit

Ieder mens heeft kwaliteiten. Zodra het lukt om de kwaliteiten van een persoon te ontdekken en benutten, wordt zowel waarde aan een organisatie toegevoegd als het leven van de persoon in kwestie verrijkt. Inclusiviteit beoogt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking te betrekken in het werkzame bestaan. Het laat zien dat iedereen een kans verdient om eigen kwaliteiten te tonen. Daartoe heeft Asito meegewerkt aan de ontwikkeling van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Zo laat de dienstverlener zien welke inspanningen worden geleverd om iedereen een gelijkwaardige kans te geven. Ook is Asito ondertekenaar van het Charter Diversiteit, dat al 1.000 mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt heeft helpen verkleinen.

 

Asito is een schoonmaakbedrijf dat staat voor het verbinden van medewerkers en klanten voorop. Duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit spelen hierin een belangrijke rol: www.asito.nl

Actualiteit #Asito

Jobs #Asito

Projectmanager Leren & Ontwikkelen (interim)

Directie / Management | Baan | HBO-WO
Asito is op zoek naar een Projectmanager Leren & Ontwikkelen (interim). Bekijk deze vacature voor ...

Junior projectmanager

Directie / Management | Baan | HBO-WO
Asito is op zoek naar een Junior projectmanager. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Commercieel Tender Calculator

Financieel | Baan | HBO-WO
Asito is op zoek naar een Commercieel Tender Calculator. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Business Process Consultant

Commercieel | Baan | HBO-WO
Asito is op zoek naar een Business Process Consultant. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Marketing & Communicatie medewerker

Marketing / Communicatie | Baan | HBO-WO
Asito is op zoek naar een Marketing & Communicatie medewerker. Bekijk de vacature voor meer ...