Araco

Araco is een snelgroeiende groothandel in promotionele relatiegeschenken. Met vijfendertig jaar aan ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in de textielmarkt. Wat leuk dat je interesse toont in ons. Wij willen natuurlijk ook heel graag weten wie jij bent, maar eerst stellen we onszelf even voor. Je vindt ons in Enschede, dé textielstad van Nederland.

Lees hieronder meer
 
logo Araco
Er was eens…

Van nummerbordhouders tot internationale groothandel.
Als ondernemer Henk Greftenhuis in 1984 met Araco begint, kan hij alleen nog maar dromen over het succes dat hij nu kent. De verkoper van nummerbordhouders breidt snel zijn assortiment uit, van relatiegeschenken tot textiel. Met de oprichting van productielocaties in Roemenië en een drukkerij in Nederland, brengt hij de textiel terug naar Enschede. Anno 2019 kun je niet meer om Araco heen als grote speler op de textielmarkt. Meer weten over het ontstaan van Araco?

Kwaliteit en milieu

Kwaliteit is belangrijk, dat vinden wij ook. Duurzame producten met een goede kwaliteit, precies zoals je van ons mag verwachten. Om daad bij het woord te voegen, hebben we sinds 2008 een ISO 9001-certificering. Dit is een wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteit. Transparantie en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.
 
Wij dragen de natuur een warm hart toe, daarom willen we niet dat onze productie een negatieve invloed heeft op het milieu. We zijn in het bezit van de ISO 14001-certificering. Dit certificaat is niet verplicht, maar beheerst en vermindert milieurisico’s.
 
Wij werken met met- en voor mensen, daarom vinden we het belangrijk dat onze arbeidsomstandigheden en die van onze leveranciers voldoen aan een hoog niveau. Waar dan ook ter wereld.  Met die reden hebben we ons aangesloten bij het Platform Promotional Products en BSCI.