Ankerslot

Ankerslot werkt op het scherpst van de snede. Wij houden van nieuwe invalshoeken en zijn continu op zoek naar oplossingen. In onze ogen is niets onmogelijk.

Lees hieronder meer
 
logo Ankerslot
Remember the past

Net zoals jouw herinneringen belangrijk zijn voor jou, is onze historie waardevol voor ons. Want wie we nu zijn, heeft alles te maken met waar we vandaan komen.

De behoefte om onbekende wegen te verkennen en nieuwe dingen te ontwikkelen begon al in 1946. Kiel geloofde sterk in producten die de mensen goed konden gebruiken en voor een goede prijs konden aanschaffen. Zijn eerste project: de productie van robuuste hangsloten. Het bleek een schot in de roos en vanaf dat moment groeide zijn klantenkring gestaag. Kiel vormde de inspiratiebron voor de generaties na hem en nog dagelijks houden wij zijn gedachtegoed levend.

Care about the future

Met het verleden in onze rugzak kijken we vooruit. Want we zijn tevreden, maar nooit voldaan. Het kan altijd beter, mooier, gemakkelijker en sneller. Die gedachte inspireert ons. En zo werken we elke dag opnieuw aan de sleutel tot succes. Om jou niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een plek te geven waar jij én jouw herinneringen veilig zijn en gekoesterd kunnen worden.

Ook de maatschappij heeft onze aandacht en dus zijn we MVO-gecertificeerd. We bieden ruimte en gelegenheid voor de sociale werkplaats van SWB Hengelo en nemen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan.