Albrass Industrial

Als specialist in het persen en bewerken van messinglegeringen is Albrass Industrial uit ondernemend Borne in Twente een toonaangevende leverancier van messing onderdelen voor de automotive-branche, de energiesector, de wereld van sanitair, verwarming en koeling en de machinebouw.

Lees hieronder meer
 
logo Albrass Industrial
Cruciale messing onderdelen voor auto's, sanitair, verwarming en machines

De ventielen, kleppen, klemmen, deksels en behuizingen van Albrass Industrial zijn terug te vinden in een breed scala toepassingen, zoals start- en remsystemen van auto's, elektriciteitskasten, verwarmingsketels, koelsystemen, lpg-tanks en allerlei machines. Zonder erbij stil te staan maken we er allemaal dagelijks gebruik van. 

Internationale groep

Albrass Industrial is continu bezig met innovaties en productoptimalisaties. De eigen engineeringsafdeling werkt daarbij nauw samen met opdrachtgevers. Voortdurend zet het bedrijf nieuwe standaarden neer voor meer functionaliteit en flexibiliteit. Uiteraard beschikt het over de modernste machines, waaronder een volautomatische lijn voor het monteren van warmgeperste producten tot 'ready to assemble' componenten.

 

Albrass Industrial in Borne maakt deel uit van een internationale groep bedrijven met de hoofdvestiging in Duitsland en ook vestigingen in het Nederlandse Drunen en in Frankrijk, Hongarije en China.