TRIMM

TRIMM staat al 25 jaar garant voor vloeiende interactie voor én achter de schermen. TRIMM werkt met meer dan 110 digitale specialisten die zich gepassioneerd over de volle breedte inzetten om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. 

logo TRIMM
Continue reading below

Contactinformatie

TRIMM
Moutlaan 25
7523 MC Enschede
+31 (0)53 480 04 80 info@trimm.nl www.trimm.nl

TRIMM maakt mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen zij hun klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Klanten en partners

TRIMM werkt voor én samen met nationale en internationale opdrachtgevers. Waaronder Nexperia, Damco, Universiteit Twente, KPN, Philips Lighting, One For All, LibertyGlobal, Victron Energy, iemand.nl en Grolsch. De digitale craftsmen gebruiken de beste gereedschappen die zij nodig hebben. Daarom heeft TRIMM met een aantal best in class partijen een samenwerking om tot de beste digitale oplossingen te komen voor hun klanten.

Internationaal aan het werk

TRIMM is onderdeel van het wereldwijde ICOM network. Het netwerk bestaat uit onafhankelijke reclame- en marketingcommunicatiebureaus, die gezamenlijk werken aan internationale opdrachten. Het lidmaatschap geeft de voordelen én slagkracht van een groot internationaal bureau, maar de bureaus opereren in hun bestaande markt nog steeds flexibel en onafhankelijk. 

Werken bij TRIMM?

TRIMM werkt vanuit Enschede, Utrecht en Amsterdam aan uitdagende projecten. TRIMM heeft veel aandacht voor inhoudelijk professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt volop ruimte om te groeien in je vak en eigen specialisme. TRIMM is digital, ben jij dat ook? Bekijk hier ons actuele aanbod.