Contactinformatie

Welbergweg 60
7556 PE Hengelo
074 - 255 8800 info@struktonrail.com https://strukton.com/nl/rail
Partner voor de toekomst

Het spoor heeft de toekomst – dat is onze overtuiging. Het is niet alleen de meest duurzame manier van vervoer, het spoor wordt het belangrijkste knooppunt van alle infra. Van essentiële verbinding tussen havens en achterland tot oplaadplek van elektrische auto’s langs de rails. Voor het opzetten en onderhouden van deze netwerken is een partnerschap een belangrijke succesfactor.

 

Wij zijn graag die betrouwbare partner. Met duurzame innovaties, domeinkennis en doorslaggevende technologische kennis kunnen wij je gedeeltelijk of totaal ontzorgen. Je beschikt op die manier gegarandeerd over een veilig en beschikbaar spoor. Het onderhoud van dat spoor wordt ook nog eens beter, doordat we optimaal gebruikmaken van data. Dit doen we binnen stedelijke gebieden, voor lokale lijnen of voor goederenvervoer.

Aantrekkelijk, veilig en betrouwbaar

Ons hoofddoel is het spoorsysteem aantrekkelijk, veilig en betrouwbaar te maken. Dat doen wij met grensverleggende oplossingen op het gebied van railinfrastructuur, spoorvoertuigen en mobiliteits- en informatiesystemen. Aantrekkelijk spoorvervoer is in onze visie:

  • Concurrerend ten opzichte van weg-, lucht- en scheepvaartverkeer
  • Gericht op de reiziger
  • Veilig, punctueel en betrouwbaar
  • Duurzaam: energiezuinig, schoon en ingepast in de omgeving