Contactinformatie

SpeakUp
Institutenweg 6
7521PK Enschede
+31 (0)88 7732 587 info@speakup.nl www.speakup.nl
Waar we in geloven

Bij Speakup kijken we verder dan de dag van vandaag. We zien dat de manier waarop mensen in de toekomst met elkaar communiceren sterk gaat veranderen. De behoefte van alle mensen blijft echter hetzelfde: in een hyper verbonden wereld vrij en veilig met elkaar in contact blijven staan. Daarom verbinden we mensen met technologie, zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe zij veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen. We staan voor vrijheid, dat uit zich onder andere door mee te vechten tegen de bewaarplicht en een voortrekker te zijn van het referendum tegen de Sleepwet.

Onze oplossingen, altijd en overal bereikbaar

Al jaren ontwikkelen we oplossingen aan de voorhoede van de telecommunicatie markt en liepen daarbij voorop. In 2003 waren we de eerste met VoIP en in 2012 de eerste met een Vast & Mobiel integratie. De integratie vraagstukken van toen: Vast & Mobiel integratie, grip krijgen op je bereikbaarheid en een virtuele telefooncentrale in de Cloud, zijn nog steeds dezelfde. Alleen de snelheid waarmee nieuwe technologische ontwikkelingen op de markt komen neemt toe. Waardoor we onze oplossingen opnieuw hebben ingericht.

 

Door de inzet van 15 jaar ervaring met VoIP telefonie biedt Speakup vrijheid en flexibiliteit in zakelijk telefoneren. Met de virtuele telefooncentrale van Speakup en de bijbehorende Speakup App stel je via je computer, tablet of mobiele telefoon je eigen beschik- en bereikbaarheid in. Combineer je dat met Speakup Vast & Mobiel Compleet, dan ben je zakelijk altijd en overal bereikbaar. Betrouwbaar voor je klanten en efficiënt voor jou! Want onze telecommunicatie oplossingen zijn niet moeilijker dan strikt noodzakelijk, en te gebruiken op kantoor, thuis en onderweg.

Samen stappen vooruit zetten

Als pionier verkennen wij samen met onze betrokken partners, leveranciers, startups, talenten en klanten nieuwe technologische mogelijkheden buiten de gebaande paden, durven wij risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is. Speakup wil de kansen van een hyper verbonden wereld samen met gelijkgestemden pakken. Mogen we jou en je bedrijf ook helpen om bereikbaar te zijn zoals jij wilt?

Meer informatie

Institutenweg 6
7521PK ENSCHEDE
088 - 7732 587 info@speakup.nl https://www.speakup.nl/