logo

Physician assistant vaatchirurgie

Pak jij deze kans om jouw passie voor vaatchirurgie te benutten en samen met hun hoogwaardige zorg te waarborgen? Wil jij als physician assistant het verschil maken binnen hun vaatchirurgische keten? Dan is dit dé baan bij ZGT voor jou!

None

Physician assistant vaatchirurgie

ZGT

18 januari 2024

7 maanden, 2 weken geleden

Over deze baan

Wat ga je doen?


Ben jij een gedreven professional met een academisch denkkader en een passie voor wondzorg? Zie jij het als een uitdaging om op hoog niveau domein specifieke kennis toe te passen en zo de kwaliteit van zorg te waarborgen? Dan nodigen wij jou uit om ons team te komen versterken als physician assistant.


Als physician assistant in de vaatchirurgie binnen ZGT werk je met een probleemoplossende en analytische instelling. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van hoogwaardige zorg en werkt nauw samen met diverse disciplines om dit te realiseren. Binnen onze organisatie bieden we jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de vaatchirurgische keten diabetische voet en wondzorg. Dit omvat onder andere poliklinisch werk en het uitvoeren van ingrepen op onze poliklinische operatiekamers.


Je zult je werkzaamheden uitvoeren onder supervisie van ervaren vaatchirurgen en in samenwerking met artsen en arts-assistenten binnen de heelkunde. Hierbij staat het streven naar optimale patiëntenzorg centraal, waarbij jouw expertise en inzet van onschatbare waarde zijn.

Verantwoordelijkheden

Wie ben jij?


  • Je hebt de opleiding tot MPA (Masteropleiding tot Physician Assistant) afgerond.
  • Je bent analytisch sterk, je hebt een groot probleemoplossend vermogen en je hebt bij voorkeur ervaring binnen de heelkunde.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met vaatchirurgie.
  • Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen op het gebied van de diabetische voet en wondzorg.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

Wat krijg je van ZGT


  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor, in overleg met jou, minimaal 27 (75%) uur tot maximaal 36 (100%) uur gemiddeld per week.
  • FWG 60 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.736,= (60-0) en maximaal € 5.473,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

ZGT bedrijfsprofiel

Wij zijn ZGT!


Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Deel deze vacature

Almelo

Details

Commercieel

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

HBO

Onderwijs
None

ZGT

Gezondheids- en welzijnzorg

ZGT (Ziekenhuisgroep Twente) is een Topklinisch ziekenhuis dat vanuit twee onderscheidende ziekenhuislocaties (Almelo en Hengelo) een breed zorgpakket biedt voor de Twentse patiënt. Daarmee heeft dit ziekenhuis een belangrijke functie…

088 - 7087 878

info@zgt.nl

Postbus 7600,
7600 SZ Almelo

http://www.twente.com/organisaties/ziekenhuis-groep-twente

Bedrijfsprofiel