logo

Gipsverbandmeester

Wil jij een cruciale rol spelen in de deskundige zorg op de gipskamer van ZGT? Ben jij een gedreven gipsverbandmeester die graag werkt in een multidisciplinair behandelteam en zich wil blijven ontwikkelen? Dan is dit jouw kans! Voor de gipskamer zijn zij op zoek naar een Gipsverbandmeester.

None

Gipsverbandmeester

ZGT

07 maart 2024

6 maanden geleden

Over deze baan

Wat ga je doen? 


De polikliniek heelkunde is opgedeeld in vier segmenten, de traumatologie, de vaatchirurgie, de mammachirurgie en de gastro enterologische chirurgie. In het team van de traumatologie zijn we op zoek naar een gedreven gipsverbandmeester. Er wordt gewerkt in een multidisciplinair behandelteam en met verschillende technieken bieden we een zeer compleet pakket van deskundige zorg.


Als gipsverbandmeester ben je werkzaam op locatie Almelo, waar je in samenwerking met de specialist patiënten behandelt met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat en je informatie geeft over de behandeling. Met behulp van hoogwaardige materialen ben je in staat het aangedane lichaamsdeel te immobiliseren, corrigeren of ondersteunen.


Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou centraal. Wij geloven dat continue groei belangrijk is, daarom investeren we in jouw ontwikkeling met bij- en nascholing. Je werkt mee aan kwaliteitsprojecten ter bevordering van de zorg en geeft ten aanzien van gipstechnieken en gipsmethodieken advies aan meerdere disciplines. Je participeert actief en enthousiast in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen.


Wij bieden jou:


  • Werken in een topklinisch ziekenhuis met een breed scala aan chirurgische specialismen.
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling met investering in bij- en nascholing.
  • Actieve betrokkenheid bij kwaliteitsprojecten en vakinhoudelijke ontwikkelingen.
  • Een dynamische werkomgeving waarin jouw expertise wordt gewaardeerd.

Verantwoordelijkheden

Wie ben jij?


  • Je bent in het bezit het diploma gipsverbandmeester en kunt een geldig bewijs van inschrijving van de VGN overhandigen.
  • Je hebt affiniteit met het chirurgisch traumatologisch werkproces.
  • Je voelt je thuis is een dynamische omgeving.
  • Je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband, beschikt over een flexibele instelling en bent leergierig.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

Wat krijg je van ZGT


  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor, in overleg met jou, 24 uur (66,67%) tot 32 uur (88,89%) gemiddeld per week. Je kunt bij ons al op korte termijn beginnen.
  • FWG 55 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.434,= (55-0) en maximaal € 4.842,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

ZGT bedrijfsprofiel

Wij zijn ZGT!


Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Deel deze vacature

Almelo

Details

Commercieel

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

HBO

Onderwijs
None

ZGT

Gezondheids- en welzijnzorg

ZGT (Ziekenhuisgroep Twente) is een Topklinisch ziekenhuis dat vanuit twee onderscheidende ziekenhuislocaties (Almelo en Hengelo) een breed zorgpakket biedt voor de Twentse patiënt. Daarmee heeft dit ziekenhuis een belangrijke functie…

088 - 7087 878

info@zgt.nl

Postbus 7600,
7600 SZ Almelo

http://www.twente.com/organisaties/ziekenhuis-groep-twente

Bedrijfsprofiel