ANIOS kindergeneeskunde

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! Voor de afdeling kindergeneeskunde zijn wij op zoek naar een ANIOS kindergeneeskunde.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
28-2-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

De kindergeneeskunde heeft een polikliniek op de ZGT locatie Almelo en Hengelo. De afdeling kind en tiener alsmede de afdeling neonatologie bevinden zich in Almelo. Bij het team kindergeneeskunde werken 11 kinderartsen. Het team bestaat verder uit arts-assistenten, coassistenten, kinderverpleegkundigen, lactatiekundigen, pedagogisch medewerkers, zorgassistenten, secretaresses, leerkracht onderwijs en unithoofden.


Als ANIOS ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en continuïteit van zorg op de neonatologie of de afdeling kind en tiener. In nauw overleg met de superviserende kinderarts loop je dagelijks visite, neem je nieuwe patiënten op, werk je een differentiaal diagnostisch programma uit, bewaak je het ziektebeloop en houd je contact met de ouder. Naast afdelingstaken verricht je ook spoedconsulten op de kraamafdeling en de SEH.


Als ANIOS binnen ZGT kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen, ook kun je deelnemen aan de wetenschapsdagen. Je werkt altijd onder laagdrempelige, maar sterke supervisie. De ANIOS functie binnen ZGT is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt dat een aanstelling als ANIOS binnen ZGT een uitstekende opstap is voor jouw verdere carrière.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878