OK assistent

Wij zoeken meerdere OK-collega's. Ben jij toe aan een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een topklinisch ziekenhuis? Je krijgt bij ZGT direct een contract voor onbepaalde tijd! Solliciteer op deze vacature en kom op korte termijn een dag meelopen op ons mooie OK-complex. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-9-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als onze nieuwe collega, lever je samen met het (dedicated) OK-team waar je onderdeel van uitmaakt, kwalitatieve OK-zorg bij hoog/middel en laag complexe- of acute operaties. In het multidisciplinaire- en op het vakgebied gespecialiseerde OK-team zet je alles op alles om operaties zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jij bent er als operatieassistent medeverantwoordelijk voor dat operaties onder alle omstandigheden kwalitatief goed en veilig en binnen de gestelde tijd uitgevoerd worden.


In jouw functie als OK-assistent begeleid je ook studenten van Saxion die de Hbo-opleiding Gezondheid en Technologie OK-route doorlopen. Deze studenten komen bij ZGT in dienst en worden in het derde en vierde studiejaar bij ZGT opgeleid tot OK – assistent.

Functievereisten

Je bent een enthousiaste en ambitieuze (bijna) CZO gediplomeerde operatieassistent die het verschil wil maken op onze OK. Je hebt affiniteit met of ervaring in één van de specialismen van onze dedicated teams (heelkunde, vaatchirurgie, traumatologie, Robot chirurgie, gynaecologie, urologie, KNO, Kaakchirurgie, plastische chirurgie, MIC-chirurgie). Je bent vaardig in het begeleiden van patiënten en wil je de beste zorg en maximale patiëntveiligheid leveren. Je vindt het leuk om jouw specifieke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van onze OK-zorg.


Je hebt actuele kennis van innovaties binnen je vakgebied, denk aan technieken, materialen, instrumenten en apparatuur. Je werkt graag volgens de nieuwste technieken en methoden. Je weet goed om te gaan met stress binnen een vak waar acute situaties aan de orde van de dag zijn. Daarnaast heb je de flexibiliteit om onder alle omstandigheden je werk optimaal te blijven doen. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen, het beste uit jezelf te halen en kiest daarom bewust voor een topklinisch ziekenhuis.

Aanbod

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bedraagt 36 uur (100%) per week. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden na een inwerkperiode. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.972,= (FWG 55-0) en maximaal € 4.311,= (FWG 55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.


Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing. Je werkt in een dienst van 8 uur die je start om 07:30 uur, 9:00 uur, 15:00 uur of 23:00 uur. Voor de OK kennen wij geen bereikbaarheidsdiensten, maar aanwezigheidsdiensten.  

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.


OK Assistent

Het operatiekamercomplex van ZGT bestaat uit 17 operatiekamers, twee holdings, twee verkoeverkamers en een afdeling CSA, dit alles verdeeld over twee locaties. Je komt te werken op een ambitieuze afdeling waar gewerkt wordt met de nieuwste technologie en TÜV gecertificeerde medische apparatuur. We zijn bijvoorbeeld in het bezit van een hypermoderne Hybride OK en dagelijks worden er operaties uitgevoerd middels robotchirurgie. Je komt te werken in een team van ongeveer 250 medewerkers waar we het belangrijk vinden dat we dagelijks van elkaar leren en waarin minder ervaren operatieassistenten persoonlijk en goed worden begeleid. Het geven van eerlijke feedback op elkaars functioneren vinden we essentieel en we beschouwen persoonlijke inbreng van iedereen daarbij als cruciaal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878