SEH verpleegkundige

Ziekenhuis Groep Twente is op zoek naar een SEH verpleegkundige. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Als SEH verpleegkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team van SEH artsen, arts assistenten, SEH verpleegkundigen, doktersassistenten en gastvrouwen. Je bent verantwoordelijk voor een goede doorstroom van onze patiënten, behandeling van zorgvragen en doe je de triage volgens het Nederlandse triage systeem (NTS). Jaarlijkse scholing en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons vanzelfsprekend. Omdat de afdeling een uiterst dynamisch karakter kent en er sprake is van piekbelasting vinden wij het belangrijk dat je zelfstandig in teamverband kunt werken, een brede kennis hebt en al minimaal een jaar werkervaring hebt opgedaan als gediplomeerd SEH verpleegkundige.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.


Jouw werkomgeving en functie:

Je komt te werken op een dynamische afdeling waar hoog complexe patiëntenzorg wordt verleend. De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is volop in beweging en ontwikkeling. Jaarlijks worden 30.000 patiënten met een acute zorgvraag gezien. Efficiënt en snel samenwerken is bij het bieden van zorg op de SEH van levensbelang. Professionaliteit, openheid, collegialiteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. De afdeling kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878