logo

Projectleider watersysteem

Vechtstromen is op zoek naar een Projectleider watersysteem.

None

Projectleider watersysteem

Waterschap Vechtstromen

06 oktober 2023

11 maanden geleden

Over deze baan

Projecten die jij leidt, zijn uitdagend en betreffen hoofdzakelijk het watersysteem. Denk bijvoorbeeld aan het (her)inrichten van beken en rivieren en/of het vernieuwen van stuwen, sluizen en bruggen. Incidenteel kun je worden ingezet voor andere waterschapsprojecten. Je combineert de doelen van het waterschap met de belangen van interne gebruikers en externe stakeholders en je realiseert breed gedragen oplossingen. Deze uitdaging zie je terug in jouw werk waarbij je:

  • verantwoordelijk bent voor het plannen en organiseren van het werk, vanaf de start van het project t/m de overdracht van het resultaat;
  • abstracte criteria vertaalt naar een helder programma van eisen;
  • bij knelpunten zorgt voor passende oplossingen, die niet altijd voor de hand liggen;
  • boegbeeld bent van jouw projecten en de multidisciplinaire projectteams waarmee je de projecten realiseert;
  • de scope van het project bewaakt, stuurt op en rapporteert over de voortgang van de planning, de budgetten en risico’s;
  • goed in verbinding blijft met de bestuurlijke omgeving;
  • actief meewerkt aan de ontwikkeling van onze werkwijze voor projectmatig werken op thema’s als veiligheid en duurzaamheid.

Verantwoordelijkheden

Eerlijk, nuchter, betrouwbaar en open. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Daarnaast ben jij samenwerkings-gericht, heb je overtuigingskracht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Én heb je voor deze vacature:


  • hbo+ werk- en denkniveau, aangevuld met functiegerichte opleidingen op het gebied van projectmanagement;
  • minimaal 5 jaar ervaring als projectleider met het opzetten en uitvoeren van multidisciplinaire projecten in een politiek bestuurlijke omgeving met maatschappelijke gevoeligheid;
  • ervaring met het aansturen van vergelijkbare projecten in het watersysteem;
  • kennis van en ervaring met omgevings- en risicomanagement in de rol van projectleider;
  • kennis van en ervaring met (Europese) subsidietrajecten;
  • de beschikking over bestuurlijke sensitiviteit, stressbestendigheid en zelfvertrouwen.

Aanbod

Vertrouwen staat bij ons op één. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom bieden wij jou alle vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want als projectleider watersysteem bij waterschap Vechtstromen verdien je ook bij een 36-urige werkweek:


  • een bruto maandsalaris tussen de € 4.149,- en € 5.742,-
  • een keuzebudget van 21% van je bruto jaarsalaris. Dit is inclusief 8% vakantiegeld. Het keuzebudget kun je laten uitbetalen of je kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld extra verlof kopen of fiscaal vriendelijk gebruiken voor de kosten van vakbondscontributie;
  • de mogelijkheid om in overleg thuis en flexibel te werken;
  • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding;
  • een flexibel inzetbaar verlof van 144 uur;
  • een persoonlijk budget van € 6.000 die je in een periode van vijf jaar kan besteden aan opleidingen, cursussen en activiteiten die interessant zijn voor jouw vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Waterschap Vechtstromen bedrijfsprofiel

Waterschap Vechtstromen is een overheidsinstelling en is één van de 26 waterschappen in Nederland. Wij zorgen voor een duurzaam water- en zuiveringsbeheer dat past in de Twentse omgeving. Daarnaast zorgen wij voor de juiste hoeveelheid water van goede kwaliteit in beken en rivieren.

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Deel deze vacature

Almelo

Details

Commercieel

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

HBO

Onderwijs
None

Waterschap Vechtstromen

Overheidsintstellingen

Waterschap Vechtstromen werkt dagelijks aan schoon, voldoende en veilig water. Zo dragen we bij aan een aantrekkelijke leefomgeving voor iedereen. Uw afvalwater, afkomstig van bijvoorbeeld douche, toilet of spoelbak, gaat via de riolering naar onze …

088 220 34 56

info@vechtstromen.nl

Kooikersweg 1,
7609 PZ Almelo

http://www.vechtstromen.nl

Bedrijfsprofiel