logo

Stage: Opzetten van een nieuw modulair voedings- en beveiligingsconcept

Voortman Steel Group is op zoek naar een stagiair: Opzetten van een nieuw modulair voedings- en beveiligingsconcept
None

Stage: Opzetten van een nieuw modulair voedings- en beveiligingsconcept

Voortman Steel Group

20 augustus 2024

2 weken, 4 dagen geleden

Over deze baan

De machines van Voortman Steel Machinery worden modulair ontworpen. De modularisatie brengt met zich mee dat we heel efficiënt projecten kunnen engineeren en realiseren.

 

Al deze modules moeten worden voorzien van elektrisch vermogen. Een deel van de spanningsvoorziening maken we zelf doormiddel van 24V voedingen. De 24V voedingsverdeling wordt nu nog deels beveiligd met glaszekeringen, daar willen we vanaf. Beveiliging moet volledig elektronisch gebeuren, maar elektronische beveiliging is lastiger modulair en gelaagd op te bouwen.

 

Doel van de opdracht is om een nieuw 24V voedingsconcept en beveiligingsconcept op te stellen. Daarnaast moet er een dynamische berekening worden ontworpen die gevoed kan worden vanuit ons Configure to Order proces, om voor elke geconfigureerde machine een berekening te doen van het vermogensverbruik.

Verantwoordelijkheden

  • Je volgt de studie Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar.

Aanbod

  • Stage/afstudeervergoeding: €600 per maand;
  • Reiskostenvergoeding: zodat jij geen onnodige kosten maakt;
  • Apparatuur en materialen: bijvoorbeeld een laptop, speciaal gereedschap of software;
  • Ervaren coach: goede begeleiding is belangrijk en dus krijg je een vaste coach om je te ondersteunen;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: bijvoorbeeld door trainingen, cursussen of seminars;
  • Kans op een (bij)baan! Bevalt het van beide kanten goed? Dan bieden we je graag een (bij)baan aan!

Voortman Steel Group bedrijfsprofiel

Bij Voortman Steel Machinery ontwikkelen, bouwen en testen we innovatieve machines en productielijnen voor de staalverwerkende industrie. Dit gebeurt allemaal op ons hoofdkantoor in Rijssen en vanuit de productie worden de machines wereldwijd verzonden naar onze klanten.

 

Werken bij Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Deel deze vacature

Rijssen

Details

Techniek

Vakgebied

Stage

Types

Taal

HBO

Onderwijs
None

Voortman Steel Group

Techniek

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste staalconstructies …

0548 - 539 000

werkenbij@voortman.net

Plaagslagen 16,
7463 PH Rijssen

http://www.voortmansteelgroup.com

Bedrijfsprofiel