Commissioning Engineer Robotics

Voortman Steel Group is op zoek naar een Commissioning Engineer Robotics. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-7-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Samen met je team verdiep je je tijdens de kick-off in het productieproces van de klant: voor de juiste afstelling is het van belang dat je precies weet hoe dit zou moeten werken. Op locatie heeft het Voortman installatieteam de machine geïnstalleerd. Het is aan jou om de machine op te starten, af te stellen en samen met de klant in bedrijf te stellen. Als de machine eenmaal draait, geeft je training aan de klant. Zo’n drie weken later rond je de klus af en stap je tevreden weer het vliegtuig of de auto in. Na een week thuis ga je weer naar een volgend project.


Onze Commissioning Engineers zijn vakmannen in hart en nieren. Dankzij een gedegen inwerktraject en de juiste trainingen kennen ze onze machines en de bijbehorende robotica-systemen door en door. Vanuit deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het testen, inbedrijfstellen en finetunen van onze robotica-oplossingen bij de klant op locatie. We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid vertrekt. Daarom staat onze Travel afdeling voor je klaar om je te ontzorgen in zaken als het boeken van vluchten, hotels, huurauto’s en zelfs het regelen van visums.


Ondanks dat je vaak zelfstandig op pad bent tijdens deze functie, hechten we veel waarde aan teambuilding en goede support binnen Voortman! Daarom organiseren we de jaarlijkse Field Engineer Day voor al onze collega’s in de buitendienst. In de zomer komen we met het hele team bij elkaar. Dan ontbijten we samen, wonen we presentaties bij, zijn er trainingen maar is er ook zeker tijd voor leuke activiteiten en gezelligheid. Maar ook tijdens het werk weten we elkaar te vinden als we tegen problemen aan lopen, zo leren we van elkaar!

 • Leiden en uitvoeren van inbedrijfstellingen van robotica-systemen bij onze klanten;
 • Je test de robotica-onderdelen van de machine samen met de operator(s) van de klant;
 • Je zorgt voor een goede overdracht naar de klant en traint de operator(s) om met onze machines te werken;
 • Je denkt mee over onze werkprocessen en stelt waar nodig verbeteringen voor.

Functievereisten

 • Een avonturier die graag wat van de wereld ziet en bereid is tot drie aaneengesloten weken van huis te zijn, waarna je vervolgens een week thuis bent;
 • Je hebt een passie voor de modernste robotica-systemen en vindt het leuk om zowel mechanisch als elektrisch bezig te zijn;
 • Je bent gedisciplineerd, klantgericht en kunt verschillende situaties goed overzien en inschatten;
 • Vanwege het internationale karakter is Engels spreken een must.

Aanbod

 • Een goed salaris tussen de €2750 en €4500, gebaseerd op kennis en werkervaring, en maarliefst 40 vakantiedagen;
 • Ontzorgt worden door onze unieke eigen travel-afdeling;
 • Ruimte voor gezelligheid en aandacht voor elkaar;
 • Fanatiek team en we willen samen goed werk afleveren;
 • Veel aandacht voor ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000