logo

Assemblage monteur

Voortman Steel Group is op zoek naar een Assemblage monteur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.
None

Assemblage monteur

Voortman Steel Group

30 juni 2022

2 jaar, 2 maanden geleden

Over deze baan

Wat ga je doen?

  • Samen met je collega’s bouw je de machine volgens tekening en klantspecificaties zowel mechanisch als elektrisch op. Hierbij krijg je ook te maken met de hydrauliek en pneumatiek in onze machines.
  • Je werkt zelfstandig en toont initiatief en je kunt je vakmanschap overbrengen aan anderen, bijvoorbeeld stagiairs.
  • Je werkt aan hoogwaardige technische machines. Op basis van je kennis en vakmanschap denk je graag mee en help je onze machines nog beter te maken.

Verantwoordelijkheden

  • Je hebt een technische opleidingsachtergrond. Het zou mooi zijn als je een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 hebt gevolgd in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek.
  • Je bent een vakman die net als wij een passie heeft voor techniek.
  • Je hebt aandacht voor details en je gaat voor kwaliteit.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. Daarnaast bieden we onder andere:

  • 40 vakantiedagen.
  • Interne doorgroeimogelijkheden.
  • Opleidingsmogelijkheden.
  • Werken met moderne techniek.
  • Veel afwisseling in werkzaamheden wat je uitvoert.
  • Gezellige personeelsactiviteiten.

Voortman Steel Group bedrijfsprofiel

Het team van onze afdeling Assembling bestaat uit ervaren collega’s, maar ook uit stagiairs en leerlingen die wij graag het vak willen leren. We kennen de ins en outs van onze machines en brengen deze kennis graag over. We zijn een hecht team, weten van aanpakken, maar vinden het ook belangrijk om plezier met elkaar te hebben. Omdat we in vier verschillende hallen werken, zien we elkaar niet altijd, maar we weten elkaar te vinden als het nodig is.  


Onze dag begint met een bak koffie en een praatje, waarna we om 7.30 uur starten met onze werkzaamheden. Iedereen weet wat hij die dag moet doen. Je bouwt met één of meer collega’s aan zowel de mechanische als elektrische assemblage van de machine. Jij pakt die werkzaamheden op die bij je opleiding passen. Samen bouwen we een machine van begin tot eind. Soms werk je aan een order die na één dag klaar is, soms ben je er een hele week mee bezig. Daardoor is geen dag hetzelfde! 


Alles is mogelijk binnen ons team. We staan open voor ideeën en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Denk je dat bepaalde processen beter kunnen? Deel het dan met je collega's. We hebben allemaal dezelfde mentaliteit: we houden van aanpakken!

Solliciteer naar deze baan

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Deel deze vacature

Rijssen

Details

Techniek

Vakgebied

Baan

Types

Dutch

Taal

MBO

Onderwijs
None

Voortman Steel Group

Techniek

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste staalconstructies …

0548 - 539 000

werkenbij@voortman.net

Plaagslagen 16,
7463 PH Rijssen

http://www.voortmansteelgroup.com

Bedrijfsprofiel