Uitvoerder

Word toekomstmaker bij VolkerWessels.


Bij Visser en Smit Hanab zijn ze op zoek naar een energieke, proactieve Uitvoerder. Jij begeleidt de projecten van aanvang tot oplevering. Ben jij een Uitvoerder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of een ervaren Voorman en op zoek naar een volgende stap?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De naam zeg het al; je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van onze projecten. Maar geen zorgen, dit doe je niet alleen! Dagelijks ben je bezig met je collega’s, partners, onderaannemers en de omgeving om de uitvoering goed te laten verlopen.


Verantwoordelijkheid? Dat heb je zeker. In deze afwisselende functie denk jij mee in de voorbereiding van projecten en je bent proactief op het gebied van veiligheid. Je stuurt het uitvoeringsteam aan om een goede kwaliteit af te leveren binnen een betrouwbare planning. Met de juiste materialen, een gemotiveerd team en een uitdaging project zorg jij dat het op tijd, binnen budget en met kwaliteit wordt opgeleverd!

Functievereisten

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring;
 • Wij werven landelijk;
 • Je beschikt over een rijbewijs B en VCA-vol certificaat;
 • Je bent zelfstandig, proactief en commercieel vaardig;
 • Je bent vaardig met MS office, Excel is geen angst voor jou;
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende toekomst! Je krijgt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor terug. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een goed salaris en ruimte voor jouw groei en ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een auto van de zaak;
 • (Interne) opleidingsmogelijkheden die voortbouwen op de ervaring en expertise die jij ons biedt;
 • Mobiele telefoon en een laptop;
 • Een goede werksfeer binnen een fijne werkomgeving.

Bedrijfsprofiel VolkerWessels

Visser & Smit Hanab, onderdeel van VolkerWessels, is al ruim 150 jaar de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabelinfrastructuur. Wij zijn actief betrokken bij het mogelijk maken van de energietransitie naar hernieuwbare energie en een duurzame samenleving.


De businessunit Pipelines & Industry richt zich op de ondergrondse en bovengrondse leidingprojecten voor installaties, gas, water en warmte, boiler services en onderhoudstops. De vestigingen en projecten zijn verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo’n 400 professionals. Wij zijn specialist in het ontwerpen en aanleggen van leidingen, variërend van grote transportleidingen tot warmtenetwerken. Wat de vraag ook is, we hebben ervaring met nieuwbouw, renovatie, kleine en multidisciplinaire projecten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VolkerWessels. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 4
7461 BA RIJSSEN
088 186 6186