Marketeer

Ben jij een ervaren marketeer met een passie voor het verbeteren van communicatie en marketing? Ben je klaar om wat extra samenhang en topkwaliteit toe te voegen aan VolkerWessels marketinginspanningen? Dan hebben ze bij Aveco de Bondt een nieuwe uitdaging voor je als marketeer. Hier krijg je de kans om jouw stempel te drukken op de marketingstrategie. Ben je enthousiast? Sluit dan aan bij het team en breng samen met Aveco innovatie in de campagnes!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Met een passie voor marketing en communicatie ben je vastbesloten om onze marketinginspanningen te versterken. Je ontwikkelt gedetailleerde marketingplannen, creëert en maakt hoogwaardige content zoals presentaties, webinars en nieuwsbrieven, en werkt actief samen met de business om nieuwe producten en diensten succesvol te lanceren. Daarnaast neem je het initiatief in het vergroten van onze naamsbekendheid via PR en media-aandacht, terwijl je zorgt voor een gerichte klantbenadering. Jouw rol bij Aveco de Bondt gaat verder dan marketing; je bent een sleutelfiguur in het realiseren van onze groeiambities. Doe mee en breng onze marketing naar een volgend niveau.


"De inhoud van de business vormt de leidraad voor de marketingactiviteiten en bepaalt de strategische invulling ervan."

Functievereisten

  • Jij hebt bij voorkeur 5 tot 8 jaar ervaring in marketing, bij voorkeur in een B2B-omgeving;
  • Uitstekende communicatievaardigheden en strategisch inzicht;
  • We zijn op zoek naar iemand met zowel creatieve marketingstrategische denkkracht als de praktische vaardigheden om deze strategieën tot leven te brengen. Kortom we zoeken een strategische doener;
  • Teamspeler met een proactieve houding en oog voor detail;
  • Affiniteit met het werk van Aveco de Bondt en onze missie ‘’Voor een omgeving om in te leven’’.

Aanbod

  • We bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en maken werken bij Aveco de Bondt financieel aantrekkelijk voor jou. Het maximale salaris voor deze functie, gebaseerd op een fulltime dienstverband (40 uur per week), bedraagt € 6.000,;
  • De kans om bij te dragen aan de groei en het succes van een toonaangevend bedrijf met een maatschappelijke missie;
  • Een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken;
  • Faciliteiten om jouw thuiswerkplek in te richten.

Bedrijfsprofiel VolkerWessels

Bij Aveco de Bondt gaan we voor een omgeving om in te leven. Als advies- en ingenieursbureau creëren wij toekomstbestendige oplossingen voor de grote maatschappelijke opgaven van onze tijd.  Tot nu toe hebben onze teams hun eigen marketingactiviteiten uitgevoerd, met ondersteuning van het Marketing & Communicatieteam. Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Door een ervaren Marketeer aan ons communicatieteam toe te voegen, willen we onze commerciële slagkracht vergroten. Met jou als Marketeer aan boord voor onze drie Business Lines, kunnen we streven naar meer samenhang, verbeterde kwaliteit en een betere uitvoering.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VolkerWessels. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 4
7461 BA RIJSSEN
088 186 6186