logo

Assistent Financial Controller

Als Assistent Financial Controller bij de Universiteit Twente is hij verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve en financiële taken. Hij ondersteunt diverse financiële processen, waaronder het facturatieproces, het opstellen van balansdossiers, verschillende periodieke analyses en controles, en rapporteert hierover. Daarnaast ondersteunt hij bij de maandafsluiting, gedurende de accountantscontrole en levert input om financiële processen verder te ontwikkelen.
None

Assistent Financial Controller

Universiteit Twente

21 juli 2024

2 maanden, 3 weken geleden

Over deze baan

Als assistent financial controller bij de Universiteit Twente is men verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve en financiële taken. Er wordt samengewerkt met een team van financial controllers en samen zijn zij verantwoordelijk voor de administratie van alle universitaire diensten. De assistent financial controller ondersteunt bij diverse financiële processen, zoals het facturatieproces, het opstellen van balansdossiers, het maken van periodieke analyses en controles en rapporteert hierover. Daarnaast biedt hij/zij ondersteuning bij de maandafsluiting, tijdens de accountantscontrole en levert input om financiële processen verder te ontwikkelen.

Verantwoordelijkheden

  • Minimaal een afgeronde bacheloropleiding met een financieel-administratieve achtergrond
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Boekhoudkundige kennis
  • Vaardigheid in het (verder) automatiseren van bedrijfsprocessen
  • Sterke analytische vaardigheden om complexe gegevens te verkrijgen en te analyseren
  • Procesmatig kunnen denken en werken
  • Affiniteit met data-analyse en AI
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
  • Belangrijke competenties voor deze functie zijn plannen en organiseren, verbinder, zelfstandigheid, assertiviteit, probleemanalyse, organisatiesensitiviteit, flexibiliteit en kritisch denkvermogen

Other information

Universiteit Twente nodigt kandidaten uit om contact op te nemen met Careerguide Solliciteren. Universiteit Twente ontvangt graag sollicitaties voor de functie van ASSISTENT FINANCIAL CONTROLLER in Enschede via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature

Enschede

Details

Financieel

Vakgebied

Types

Dutch

Taal

Universitair (WO)

Onderwijs
None

Universiteit Twente

Onderwijs

Op zoek naar een baan die ertoe doet?
Kom werken bij de technische universiteit waar mensen op de eerste plaats komen en creëer nieuwe mogelijkheden voor jezelf en onze samenleving. Of je nu wetenschapper bent of docent, bestuurder of facilita…

053 489 9111

info@utwente.nl

Drienerlolaan 5,
7522 NB Enschede

https://utwentecareers.nl/

Bedrijfsprofiel