Stage en afstuderen

Ben jij gemotiveerd, gezellig en gedreven? Start dan je carrière bij Tuinte. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Ben jij gemotiveerd, gezellig en gedreven? Start dan je carrière bij Tuinte. Wij zijn altijd op zoek naar technische vakmensen op (v)mbo-, hbo- en wo-niveau. Denk hierbij aan: engineering, werkvoorbereiding, verspaning, constructie, lassen en mechatronica. Maar ook als je een meeloop- of afstudeerstage zoekt in de richting van HR, kwaliteit, inkoop, logistiek of commercie ben je welkom. Keuze genoeg. 


Bij Tuinte ben je geen stagiair of afstudeerder, maar een gewaardeerde medewerker. Vanaf de eerste dag ben je onderdeel van het team. Wat zijn jouw ambities en wensen? Waar voel jij je thuis? We denken graag met je mee. Want jij staat bij ons aan het roer!


Sfeer proeven? Kom eens kennismaken!

Aanbod

Voor jou

  • Samen groeien.
  • Een gezellig en gemotiveerd team. Leren bij de leukste werkgever in Twente.
  • Goede begeleiding door fijne collega's.
  • Ruimte voor jouw ambities en wensen.
  • Maandelijkse (stage)vergoeding.


Stage- en leerwerk mogelijkheden

Wij bieden stage- en leerwerk mogelijkheden op verschillende afdelingen, namelijk:

Engineering

Wil jij je bezig houden met het bedenken en ontwerpen van (speciaal)machines of machineonderdelen en volg jij een mbo-4 of hbo opleiding richting werktuigbouwkunde? Dan kan deze stageplek interessant voor jou zijn.


Werkvoorbereiding

Vind jij het interessant om werkomschrijvingen te maken, tekeningen te controleren en kostprijscalculaties te maken om zodanig een bijdrage te leveren aan een zo efficiënt mogelijke afhandeling van de productieorders? Volg jij een mbo-4 of hbo opleiding in de richting van Technicus Middenkader Engineering of Werktuigbouwkunde? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Verspaning

Volg jij een opleiding als allround Precisieverspaner of Researchinstrumentmaker in de richting van Draaien of Frezen? Lijkt jou het leuk om vanaf tekeningen bewerkingsprogramma’s te maken, CNC machines in te stellen en te bedienen om zodanig kleine- en middelgrote onderdelen te verspanen? Neem dan contact met ons op!


Constructie

Heb jij interesse in het samenstellen en opbouwen van machines en/of onderdelen? Waarbij je volgens tekening aan het boren, tappen, lassen, richten en afwerken bent. Volg je of wil je een opleiding gaan volgen in de richting mbo Lasser/Constructiebankwerker? Dan kan deze stage/leerwerkplek interessant zijn.


Montage

Wil jij bezig zijn met het bouwen en monteren van tools, machines en machineonderdelen in onze eigen werkplaats of zelfs vanuit onze cleanroom in Hengevelde? Volg jij een mbo opleiding in de richting van Mechatronica of wil jij deze opleiding gaan volgen. Dan kan een stageplek/leerwerkplek binnen Tuinte interessant zijn.


Logistiek

Vind je het leuk om je bezig te houden met het doelmatig beheren van een optimale goederenstroom, zodat er geen stagnatie of vertragingen ontstaan tijdens het productieproces? En volg jij een mbo opleiding Logistiek medewerker of Logistiek Teamleider of wil je deze opleiding gaan volgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Kwaliteit

Heb jij interesse in vraagstukken op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu? Volg je een opleiding (mbo of hbo) Integrale Veiligheidskunde of soortgelijk? Dan kan een stage binnen Tuinte voor jou interessant zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tuinte. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eeftinkstraat 3
7496 AG Hengevelde
+31 (0)547 33 53 00