Software Helpdesk Medewerker/Trainer

TRUMPF is op zoek naar een Software Helpdesk Medewerker/Trainer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent klantvriendelijk en houdt van het werk als Software Helpdesk Medewerker/trainer. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor technische (service) vragen over het complete softwarepakket van TRUMPF.  Je pakt zelfstandig klantvragen op over de toepassing en functionaliteiten van de TruTops software, jij analyseert en onderzoekt software problemen van foutmeldingen en storingen. Daarnaast vind je het leuk om trainingen te geven aan klanten.


Je brengt eveneens advies uit over hoe mogelijke softwarematige verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Daarnaast ondersteun je de collega’s Service Engineers op locatie om Software problemen op te lossen.


Het werk is interessant en uitdagend met veel eigen verantwoordelijkheid. Als Software Helpdesk medewerker ben je onderdeel van de afdeling Repair, één van de drie afdelingen binnen TRUMPF Hengelo.  De dagelijkse werkzaamheden verricht je op locatie in ons kantoor in Hengelo.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgerond MBO (4)-diploma.
 • Je beschikt over kennis van CAD/CAM systemen, computertechniek en softwaretoepassingen.
 • Je hebt een proactieve, representatieve en klantgerichte houding.
 • Je kunt enthousiast software trainingen geven aan klanten.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met Software.
 • Je bent een ondernemend type en gewend om zelfstandig te werken.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Aanbod

 • Een bedrijfscultuur die openstaat voor nieuwe ideeën en oplossingen.
 • 27 vakantiedagen en 6 of 13 ATV-dagen.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een marktconform salaris tussen de € 3.500,- /€ 4.500,- afhankelijk van kennis en ervaring

Bedrijfsprofiel Trumpf

TRUMPF Nederland B.V. TRUMPF is een toonaangevend, wereldwijd, hightechbedrijf en produceert plaatbewerkingsmachines, lasers en elektronica voor industriële toepassingen. De technieken worden gebruikt bij de vervaardiging van de meest uiteenlopende producten, van voertuigen, gebouwen en mobiele apparaten tot state-of-the-art stroom en dataopslag. Als onafhankelijk familiebedrijf denken en handelen we op lange termijn. Dit is de reden waarom wij garant staan voor innovaties over vele tientallen jaren. Het familiebedrijf TRUMPF werd in 1923 in Ditzingen, in de buurt van Stuttgart opgericht als mechanische werkplaats. Het bedrijf groeide uit tot een multinational met meer dan 11.000 medewerkers verspreid over 60 vestigingen wereldwijd. De TRUMPF Groep behoort tot de wereldwijd leidende ondernemingen in de productietechniek. Door samen met de klant nieuwe businessmodellen te creëren en zo hun weg naar een digitale productieomgeving te onderzoeken staat TRUMPF vooraan in de gehele ontwikkeling en begeleiding wat Industrial internet of things en het koppelen van machines voor een bedrijf kan opleveren. Men ziet meer, weet meer en haalt zo het beste uit de productie die gedaan wordt door TRUMPF machines door samen met de klant het gehele proces in te gaan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van TRUMPF. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

John Maynard Keynesstraat 301
7559 SV HENGELO
088 - 4002 400